Sedefff1 Evet kızlar bebeginizin ilk eşyası ne ben eşime süpriz yapacaktım hamile oldugumu kutu hazırladım içine bebek çıngırağı koydum o yüzden bebegimin ilk esyası çıngırak 🙈😅
KadirMerveAknc Sedefff1 ben bişey alamadım daha hep annemle kardeşim alıyo bize fırsat kalmadı ☺☺ Ama yelek örüyorum paşama ☺
Esrasaglik Sedefff1 Biz eşimle sevgiliyken kendimize alışveriş için gittiğimiz mağazada bebek çorabı görmüştük ilk aldığımız şey o 🤗 üzerine o günün tarihini felan not almıştık. ☺☺ 10 Nisan 2015
anneninbiri Nur55 aynen canım bende ilk bebek ayakkabısı aldım hediye verdim ama kız ayakkabısı aldım oğlumuz olck 💙
Sedefff1 KadirMerveAknc oh maşaAllah tek başına yorulmycn cnm el emeginede bayılırım saglıkla mutlulukla giysin inş 🙏🏻😍
Aysenurtsr Biz esimle beraber ilk emzik aldik. Sonrada ben kartal yuvasindan, bjk minik kartal zıbını aldim, baskada bisey almadik henuz 18. Haftadayiz 🙂
Aysenurtsr Sedefff1 eveet. Erkek olcak insallah 😍 💙 Aminn. Hepimiz saglikla alalim kucagimiza. Sizin ne kadarlik?
KadirMerveAknc Sedefff1 aynen valla sıra bana gelene kadar annemler herseyını alacak gibi ☺ Cümlemizin yavrusu sağlıkla gelsin inşallah 👶🏻💕
Sedefff1 KymetKaplan en önemli ihtiyactan başlamışsınız ohh ne güzel güle güle giysin inş saglıkla 😅😍🙏🏻
Sedefff1 Aysenurtsr maşaAllah 💙 bnm 14 haftalık geçen hafta gittik doktora göstermedi kendini 16 haftayı bekliycm
Sedefff1 Esrasaglik ay maşaAllahhh 😍😍 Ne güzel olmuş o zmndan bu zmna saglıkla mutlulukla kullansın inş 🙏🏻
Busraars Sedefff1 canım uzun araştırmalar sonucunda ben Ahmet gül e karar vermiştim ve çok memnun kalım sizede tavsiye ederim. İkiz bebek ücretini bilmiyorum ben tek bebek için 600t ödedim.
sibelll Ben daha bebeğim yokken a101 sen doktor oyuncak seti almştım pembe şimdi kızım olacak tam isabeeet 🙂))