Oglusum_03 32+0 haftalik hamileyim erkek bebegim olucak bu hafta icinde mide yanmalarim cok olmaya başladi sizlerinde öyle oluyor mu çözüm icin ne yapiyorsunuz ben maden suyu iciyorum sakız cigniyorumm ya sizz
Ilknur_degrrli1 Oglusum_03 aynen benimde aynı malesef aşırı olunca surup iciorim gidip eczaaneden almistm dayanamayıp
Aysgl_trl_trn Oglusum_03 bende maden suyu içiyorum hem mineral olsun hem yanmayı geçirsin diye. Az da olsa faydası oluyo. Bi de çok yanarsa doktor gaviscon şurup verdi onu içiyorum. Onun dışında bel ve sırt ağrılarım dayanılmaz derecede 🥵
Ilgaznaz Oglusum_03 merhaba Ben de 31 haftadayım az önce bakayım şu mide yanması şikayeti olanlar varmı benim gibi dedim demekki normalmiş ama çok fena bu mide yanması napıcaz
Oglusum_03 Ben ilac kullanmiyorum haftaya kontrolüm var ama bu sekilde gecirmeye calisirim büyük ihtimalle ilac kullanmayi pek tavsiye etmiyorum kan ilaciyla vitamin iciyorum oda mecbur oldugum icin
Oglusum_03 Ilgaznaz harbiden nasıl yapicaz bilemiyorum cok rahat hamilelik gecirdim ama mide yanmasi cok kötü bir seymis geçen gece hic uyumadim diyebilirim
Ilgaznaz Oglusum_03 aynen bende mide bulantısı yaşamadım bu haftaya kadar hatta nadir bulantı yaşadım ama şimdi ne yesem ağzımda soda benide rahatlatıyor ama anlık birde gaviscon şurup verdi dr yine de çok iyi değilim kaç hafta daha sürecek bilsem keşke
Oglusum_03 Ilgaznaz bebislerimiz icin bu sorunlara mecburen katlaniyoruz onlar iyi olsunda biz bi sekilde gecirmeyi basaririz