Asya2020 Kızlar bir iş yapim sırtım boynun ağrıyır halsizlik oluyor böyle sanki hiç bir şeyimi kaldıramıcak hale geliyorum sizde oluyırmmu normal mş özellikle akşam saatlerinde oluyor bu Arada 8:5 çalışan bayanım :(
hilal_yener Asya2020 sence neden olabilir artık karnın ağırlaşmaya başlıyor çalışıyormuşsunda hamilelikle ikisi yoruyor seni bu kadar basit normalde korkucağın bi durum yok ben hiç bi iş yapmamama rağmen akşamları uykum geliyor yemek yiyince
Asya2020 hilal_yener canım bende birde akşamları 15 dk bunalma hissi oluyor böyle içim daralıyor sanki bir şey olucakmış gibi vana bir his geliyor sonra gidiyor her akşam 15 dk bu his beni yoklıyır bu his var mı sende peki
Asya2020 hilal_yener yemek yiyim uykum zAten geliyor ama şu daralma hissi sende de oluyormmu çarpıntı oluyor ilk sonra daralıyorum fenalaşcak gibi his geliyor gidiyor :(
hilal_yener Asya2020 ben zaten hamileliğimin başından beri daralıyorum nefes almakta zorlanıyorum helede yemek yiyeyim karnım ortadan ikiye yarılcak gibi oluyor nefes hiç alamıyorum bebek büyüdükce baskı yapıyor seninde içinin daralma sebebi odur büyük ihtimalle
Asya2020 hilal_yener kuzum yemek değil de tatlı çok yiyprum 6 dilim ıslak kek yedim bugün o yapar mı böyle şeyler