Herkese merhabalar kızlar sonunda bende kuzuma kavuştum şuan küvezde ama yarın cıkıcaz hayırlısıyla sorularınız olursa sorun cevaplarım 😇 7 sinde hastaneye gittim rutin kontrolum vardı hafif sancılarım çıktı benim doktor bebeğin gayet iyi oldugunu söyledi ve yarın tekrar gel dedi nst çekicez bi kere daha alttan baktı 1 cm açıklık gördü eve geldigimde hafif agrilarım vardı yemek falan yedik ortaligi topladım bi agrım var ama dayanamıycak gibi degildi benim kalp ritmim hızlı oldugundan eşime dedim gel gidelim bebegi zorlamasın bu durum falan çıktık yola ama bebeğin eşyalarını arabaya alalım dedim ben ne olur ne olmaz diye alttan hemsire bakti ve 4 cm aciklik var dedi nat de sancilarim full ama yattim uyudum ben hic zorlanmadim taki sabah oldu doktor bebek yukari cikti tekrar dedi ebe geldi eliyle cocugu geri cekti ve doktor igneyle suyumu patlatti 5 dk sonra bana bi ağrılar geldi dayanamıyodum ama şükürki 5. Sancımda doğurdum oğlumu 2 saat icinde o sancimi cektim 10 cm ulaştı acikligim ve dogumumu yapip odama getirdiler ama cok dikisim oldu kanamam falan oldugu icin allah herkese bi avazda doğum nasip etsin kızlar unuttuklarım olabilir merak ettiklerinizi soeun 😇😇😇