010795 Sol göğüs altından sol bütün kaburga ağrısı ceken oldumu bu zamanda sag sırt kaburga ağrısı hepsi birden cok ağrıyor 😣 doktorum bebekten dedi ama ne saga ne sola yatamıyorum sanki kemiklerim kırılmış sadece yarı uzanır sekilde otuuryorm 🥴
Dilankenger 010795 kaburga değilde kalçam ikiye ayrılıyor sanki . kemiklerim çok ağrıyor. Gece yatakta dönerken çat çat çat ses geliyor.🙈 bebek büyüdükçe artıyor sıkıntılar malesef 😏
Masal78 010795 bizde aynıyız 34 olucaz ve her yerim agriyor kollarım bacaklarım kaburga sırt heryerim neden son haftalar da böyle ya doğum yapicaz nerdeyse ama kırgınlık bırakmıyor bizi😣😣😣😣
fadimeozbas @010795 Şu anda da aynı durumdayım ölücem cidden. Kalsiyumunu düzenli kullan dedi doktorum eşim ovalayınca geçiyor biraz işte
010795 fadimeozbas bende esime ovala diyip duruyorum adamın da sol kolu alçı da zaten sag kolunu da bana harab etti 😁 vallahi gecmiyor ama sanki morarmis bir yeriniz olur ya elledikce ağrır aynen o şekilde yastığa bile deyse ağrıyor..
fadimeozbas @010795 Benimkinin de kolu kopuyor artık ovalamaktan bu gece de nöbette evde yok ölüyorum ağrıdan🤦🏻♀️🤦🏻♀️
010795 Internetten araştırdım hafif sıcak su torbası beze sarıp kaburgalara tutabilirmişiz eger o sekilde rahatlamazsa buz sarıp tutmalıymışız denemeye deger diye düşünüyorum sonucta bebek ile yakn değil
010795 fadimeozbas herkes doğurunca çok zorlancaksn diyor da ben herseye hazırım zamaninda doğsun hayırlısıyla bedenim 'den çıksın ben iyi olayım ona gece gündüz bakarım uykusuz kalırım zatn ozellikle gece uyumayı sevmiyorm😆 hamilelik çok kötü hic sevmedim
010795 Dilankenger ahh inanr mısın o ayrı bir sorunum zaten benim allah sağlık versin bizlere. Buyuklerimiz görünce abartıyoruz sanıyo bizde doğurduk boyle seyler yaşamadık diyolar 😆😆
Dilankenger 010795 valla çok şükür bebeğimle ilgili bir sorun yaşamadım ama zorlanıyorum son zamanlar çok yoruyor
fadimeozbas @010795 hamileliğimi özledim diyenler bana samimiyetsiz geliyor zaten bende zerre sevmedim😂
010795 Dilankenger doğrudur cok şükür bende bebek problem olmadı. Bacak ağrıları kemik ağrıları grip bademcik şişmesi bel sırt ağrısı vs. Ve bunlara çözüm yok ilac kullanamyosn ben o yuzden bıktım 😑