Musel Beyzanur1995 bende bir kaç gün önce bu sepeten gittim doktoruma plesanta bebeğin önüne geçmiş o yüzden hissetmiyormuşum. 😊 sizinde öyle olabilir
Ozlmslm Beyzanur1995 tatlı bişiler yiyip solunuza yatın karnınızı ovalayın eğer olmazsa kesinlikle doktora gidin
Aselannesi_85 Beyzanur1995 beeeen 25. Hafta dayım hatun Bi gün vuruyo misal 3 gün kadarr kıpırtı dan başka bişey yok ama korkulacak bişey yokmuş 28. Haftayı geçince daha sert vurmaya başlıyacak dedi Dr
Beyzanur1995 Kızlar gittim acile baktılar kalp atışları falan güzel dedi. Sanci var mı diye bakti az sanci cıkmış dedi ağrın falan var mı dedi yok dedim.cekilirken bebek hareket etti mi dedi bebeğim beni yalancı çıkarttı o cihazı sevmedi galiba tekmeler attı o yüzden çıkmıştır o zaman dedi sancıyı. Teşekkür ederim hepinize Musel @Ozlmslm Kizimmmm @Aselannesi_85 Faray dcle1
Musel Beyzanur1995 evet malesef yarında oynamazsa kendi doktorunuza görünün benm doktorum bana kızdı hissetmeyince direk gel dedi
Kizimmmm Beyzanur1995 nasıl bakmazlar gün boyu hissetmedim hiç hareket deyin. Mecbur bakmak zorundalar. Gerekirse çirkefleşin.
dcle1 Mutlaka gitmen lazm bende gittim ve dogumum oldum prematüre doğdu bebegim sakin ihmal etme sakin
Beyzanur1995 Musel burdakiler kanama olmayınca bakmıyor acile gidince .gidiyorum şuan acile yine de bakalım inşallah bakarlar
Aselannesi_85 Beyzanur1995 bak ben acile gittiğimde, akşam üzeri sağlık ocağında ebeye kalp atışlarını dinlettirdim duyamadı, Bi acile gitmemi söyledi de, hemen bakıyorlar 🤭🤭
Musel Beyzanur1995 düştüm diyin merdivenden ve bebeğim oynamıyor çikolata felanda yedim diyin korkmuş gibi yapın bakmazlarsa ısrar edin gerekirse bağırın çağırın bakmıyolar diye birşey yok