Ireeemm__ Arkadaslar 24 hafta 5 günlük hamileyim bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum böyle tekme falan atmıyor ne zaman hareket edip tekme atmaya baslicak bilen var mi ?
Tgbb Ireeemm__ bu haftadan sonra hissedersiniz. Yavaş yavaş büyüyor bebeğiniz hareketleri de yavaş yavaş çoğalıyor. 28. Haftadan bildiriyorum şuan hiç durmuyor bir sağdan bir soldan :)
Fthhbb Ireeemm__ kiloyla alakalı olabiliyormus, benim ilk gebeliğim 18.hafta gibi hissettim. Kişiden kişiye göre değişebilir. Ama bence mutlaka doktorunuza sorun.
Kbr2301 Ireeemm__ bence bunun belırlı bır haftası yok canım bebege gore anneye gore degısıyor merak etme ama ıllakı tekmesını atacak sana annesı :) ben 18+6 haftalıgım dun baya tekme yedım mesela hıc bellı olmuyor kımı erken hısedıyor kımı gec :)
Asumann Ireeemm__ ilk pıt pıt diye hissedersin sonradan netleşiyor. Ben 23. Haftaya girdim karnım oynuyor resmen. Ama tereddütte kaldıysan dr a görün
Erez Bende hissedemiyodum doktorum bana 700 800 gr olunca hissedebilirsin demişti. Bir de bende bir kac kez yaşadım. Neden oynamiyo diye stres yapınca hic oynamiyolar sanki. Gene de tereddüt ediyosan doktora git.
Dicleberat Ben 2 bucuk aylik hamileyim ilk defa dün sol kasigimda 3 defa bisey vurdu kalp atisi veya nabız gibi degil boyle bişey vurdu gibi ilk teprendi galiba oyle bisey varmi
Ireeemm__ Dicleberat ya işte böyle pıt pıt biseyler oluyor ama tekme atmıyor bazılarının resmen karnı oynuyor bende hareket yok
Dicleberat Ireeemm__ benimde ilk oldugu icin anlamadim ama tahmin ettim bebegim de sol tarafta oldugu icin ilk defa böyle bisey hissettim o yuzden oyle anladim
aysenur30 Ben ilk 16 karda cimcik gibi pıt pıt hissettim şimdi 23 haftaydım tekme atıyor sabahları kalk ben acıktım der gibi 🙈😂 karnımda oynamayada başladı vurdukça bende 62 ile kaldım 68 kiloyum şuan
Kbr_2019 Şu an ben bekliyorum Mesela ne zaman uyuyacak diye nerdeyse 2 saattir uyanık karnımı çalkalıyor. Biraz fazla tatlı yedim 3 bardak çay içtim heralde çok doping verdm🤭 24+4 den sevgiler minik arkadaşlarıma 🥰