Asumannnnnn Hamileligi boyunca hamilelik kaynaklı burun tıkanıklıgı yaşayan var mı ve bu şekilde doguma giden var mı
Meliha_nur Asumannnnnn kolay yontem doktor tavsiyesi 1 cay barsagi icme suyu icine 1 tatli kasigi tuz at karistir erisin buruna iyice cek yakacak cigerlerini filan ama bence deger sonra normal su bardaktaki bitene kadar bi sag bi sol yap en iyi kurtarici
BusraDevlet83 Asumannnnnn Valla ben 22.haftadayım. Mahvoldum tabiri caizse.. Gece uyutmuyor. Öyle bir tıkanık ki; iğne deliğinden geçen hava bile yok. Bu şekilde doğuma gitmek istemiyorum ya çok zor. InşAllah geçer.
Bellazarea Meliha_nur Bende hamileliğimin başında yunanistana tatile gitmiştim ve feci burnum akıyordu, denize girdiğimde yanlışlıkla süper tuzlu suyu çekmiştim, inanır mısınız 1 günde geçti :)) burdan doğrulayabiliriö tuzlu suyun geçirdiğini 👍🏻
Asumannnnnn Asumannnnnn 9 Meliha_nur geçmedi canım neler denemedim ki burnuma limon bile damlaytım sirkeli su dediler çektim hiç biri açmadı östrojen hormonlarından mış dogumdan sonra geçermiş on gün oldu açıldı biraz ama hala tam degil
Meliha_nur Alydemir yok koyma sakin tuzlu su yap baktin yara gidi bi krem var evdeydi adini yazarim onda surun
Asumannnnnn BusraDevlet83 hamilelik hormonlarından özellikle östrojenden kaynaklıymış dogum yaptım arkadaşım 10 günlük daha geçmedi ne zaman geçecek bekliorum
Asumannnnnn Meliha_nur geçirmiyor hamilelik hormonlarından oluomuş merak ettiğim dogum yapınca geçerim on gün önce sezeryan oldum geçmedi
BusraDevlet83 Asumannnnnn Sağlıkla büyütün InşAllah. 🤲 Okaliptüslü okyanus suyu aldim bana mısın demiyor. Bunun yanında rinit alerji ve sinüzit de var. Ne yapacağım bilmiyorum.😔
Asumannnnnn BusraDevlet83 ben nemlendirici aldım etki etmedi okaliptüs yagı burun deligine bir damla damlat hrmrn açılır diyor etki etmedi on günlük bebegim hala burnumla ugraşıyorum nefesim daralıyor geçmeyecek diye korkuyorum ama geçer diolar
Glshhh28 Bende de alerji var bir damla hava girmiyor özellikle geceleri çıldırtıyor:( tansiyon ilacı kullanıyorum, doktor tuzlu su çekme diyor. Başka çare bilen var mı acaba 😔😔😔
Asumannnnnn Glshhh28 canım okaliptüs yagı dedi doktor denedim bende hiç etki etmedi benim ki hamilelik hormonlarından oluyormuş burnuna limon da lat dediler denedim biraz açtı ama dogumdan sonra sol burnum açıldı sag taraf da hala tıkalı inşallah geçer doktor dogumdan sonra geçer dedi
BusraDevlet83 Asumannnnnn InşAllah geçer. Bir de havalar soğuk daha kötü oluyor insan. Sıcak havalarda bu kadar olmaz diye düşünüyorum.