Fndktgc0325 Bursa’da detaylı ultrason yaptıran var mı? Nereye, ne kadara yaptırdınız, nasıl geçti? Ultrasonu perinatolog mu yoksa radyolog mu yaptı?
2baby Fndktgc0325 ben ilk gebelikte çekirge dorukta elfi fidanlı var ona yaptırdım hiç bir sıkıntı çıkmadı ama gebeliğin 30.haftasında bebekte gelişim gerilediği için erken alıcaz dedi doktor bende sonra sonomar da zafer sivri ye gittim doktor tam 45 dakika inceledi inceledi ve sol böbrek yok dedi şimdi ikinci gebelik yine Zafer beye gitmeyi düşünüyorum tabi fiyatları artmıştır şimdi
Elizvedeniz Fndktgc0325 radyoloji bölümü bakıyor sanırım tam hatırlamıyorum. Ben doruk yıldırımda yaptırdım bu ocak ayında 300₺ ödedim. 40 dk yakın ilgilendi doktor herşeyine baktı ve tek foto değil buda güzel çıkmış annesi bunuda verelim diyip iki foto verdi. Bebişimin yüzününün mimiklerinin olduğu videolarıda bana cd hazırlayıp berdiler 14 adet kısa kısa mimiklerinin olduğu birer dk lık videosu var toplam 14 dk hatıra☺️ Ve güler yüzlüydü doktorumuz herşeyi anlattı söyledi sorular sordu. Tavsiye ederim
Fndktgc0325 Demi Elizvedeniz radyolog bakıyor demek ki çoğu yerde. Ben Ceylan Hospital’de yaptıracağım da radyolog yapıcak diye perinatoloğa mı gitsem acaba dedim, teşekkürler 😊
BlgnRb Fndktgc0325 sonomarda yaptırdım ama 2019 da 250 liydi ama 300 olmuş sanırım radyolog yapıyor ben memnun kalmıştım