Netdlxx Eslem660 Ben sağlıklı bir doğum geçirdim ve bebeğim gayet sağlıklı. Sakın korkma Allah yardımcın olsun 💓
Netdlxx Beyza78 Kapatma riski olamaz aksine plasenta öne gelmez geri çekilir. Böyle durumun olması mümkün değil 😊
Netdlxx Eslem660 Ben 38+2 de doğum yaptım canım. Rahmim çok sağlıklı herhangi bir zarar görmemiş. Önce Allah sonra iyi bir doktor gerek. Bende hala inanamıyorum bu kadar güzel bir doğum geçirdiğime
Netdlxx ozgens Canım bende tam kapama olmadığı için bekletebildiği kadar beklettiler. 38+2 de doğum yaptım. Yapmak zorundaydım çünkü suyum nişanım hep gelmişti. Yani zamanında doğum oldu. Ama senin durumun farklı erken alırlar 36. Gibi. Allah yardımcın olsun
Netdlxx Eslem660 Korku ile ilerlemeyin. Mutlu ol pozitif ol. Ben hep müzik dinledim olumlu düşündüm bol bol kuran okudum. Kız gerçek söylüyorum bir güzel doğum yaptım riskli olmasına rağmen. Allah’a şükürler olsun içim hala enerji dolu tevekkül gerekiyormuş. Korkutup durdular beni bak ne oldu? Her şey o kadar güzeldi ki. Dualarım seninle inşallah her şey güzel olur senin için 💓
Eslem660 Netdlxx bende öyle hergün kuran okuyorum dua ediyorum, bir hatim yaptım Allah kabul etsin inşallah, ameliyata girmeniz ayılmanız dahil 1.5 saat mi sürdü, yoksa sadece ameliyat mı, uyandığınızda bebeğiniz yanınızdamıydı
Netdlxx Minegenel Hayır canım zorunlu sezaryen oldum. Normal doğuma yeltenip sakın hata yapma çok riskli
Netdlxx Eslem660 Canım benim sırf ameliyatım 1,5 saat sürmüş 10 dkda ayılmışım. Bebek muayene olduktan sonra servise gitmiş annemlerin yanına beni aldılar yatağıma götürdüler bebeğimi orada kucağıma verdiler
Beyza78 Eslem660 mesela nasıl bir risk bu durumda doktorum zaten normal doğumu uygun görmezdi yakım fakat kapatmamış dedi kapatsaydı şu şekilde olurdu falan diyede gösterdi hatta baya fark vardı kapatmış haliyle şuanki halinin arasında kafam karıştı hiç dert etmiyordum hayırlısı Rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin alnımıza yazılan neyse o olacak herkese tevekkül etmeyi tavsiye ederim koca bir hamilelik sürecini bunun stresiyle geçirmekte bebeğe ve anneye çok yararlı değil pozitif olmakta fayda var
Yasmin07 Netdlxx valla tam da bugün tanısı koyulsu karşıma çıkmanız ne güzel 🥰 Allahım analı babalı sağlıkla büyütsün şnşallah kısaca geçiyim 22 erken doğumla bbeğimi kaybetmiştim bu tüzden şuan ki hamileliğimi serklajla yani dikişle geçiriyorum srken doğum rskim var tüm bunların yanı sıra bbeğin tekmelsrin nadir hisseder oldum bu hafta 26. Haftaya bügün girdim doktorum suyun iyi rahim ağzında açıklık yok ama bebeğin eşi aşağıya inmiş dedi kalp atışı da iyi kanamam yok şimdi bu durum benim zaten olan srken dopum riskime daha da mı risk kattı sürekli yatıyorum ztn buna rağmen oldu 😣