Mms06 Bebeğin kalp atışını ilk kez hangi haftada dinletiyor doktorlar ya da kaçıncı haftanızda dinlediniz
Tuqceee33 Mms06 inşallah canım sen kaç haftalıksın inşallah sende sağlıkla duyarsın sağlıkla doğum yaparsın😍
busrasahinn Mms06 aynen sesli ilk oglumda 12 haftayken dinlemiştim ilk ama bunda erken dinletti beklemiyodum
Tgbb Mms06 ben 8. Haftada duyabildim. Çok aptal bir doktora gitmiştim. 7. Haftada Kalp atışı yok alırız bu hafta demişti. Başka hastanede başka bir doktora gittim hemen. Sağolsun bir problem görünmediğini tetkiklerin gayet normal sonuçlar verdiğini ve bir hafta daha beklememiz gerektiğini söyledi. 8. Haftanın sonunda aldık kalp atış seslerini. Doktorun da bilgisizi var yani. Siz sabredin. İçinize sinmiyorsa doktor değiştirin. Ve arkadaşım da 9. Haftada alttan kontrolle kalp atışı duymuştu. Bilginiz olsun.
Mms06 Tgbb bana kalbi atıyor dedi ama şu an dinletemem bebeğe zararlı dedi diğer doktor da 7. Haftanın sonunda dinletti onun için sormak istedim
Tgbb Mms06 yanı zararı var tabi. Çünkü ultrason sisteminde ses alabilmek için bir mercek güneş ışığını küçülterek bir noktada topluyor gibi düşünün uzun süreli olması gayet zararlı. Ama ekrandan da görülüyor kalp atışı. Doktor görmüş demekki sıkıntı yok. Bu haftalar geçtikten sonra zaten bol bol duyacaksınız :) sağlıklı doğumlar.
Mms06 Tgbb teşekkür ederim yok dinletti ama 7. Haftamda sadece dlger doktor zararlı dedi ondan sordum
fosforlukalem 6+1'de sürpriz bebeğimizi öğrendik. 6+2'de kalp atışını dinledik. 12 saat içinde oldu hepsi 😅 Hem anne baba olacağımızı öğrendik hem de kalbini dinledik. 🥰
Elizvedeniz Mms06 ben 7+3 de duydum bunu dinlememiz için belli bi zaman yok eğer bebek oluşmuşsa kalp atısı bakılır bazı doktorlar erken haftalarda zararlı olduğu için dinletmez ama belli bi haftası yok dinlemek için döllenme zamanına göre yada kese içinde bebeğin oluşma süresine göre kalp atısı dinlenebilir
Zeze84 Daha bugün ilk kez dinleyebildik😊, 16. haftadayım. Yurtdışında yaşıyorum, burada böyle yani öyle ilk haftalardan dinletmiyorlar, belki duyulmaz da anne stres olur diye böyle bir uygulama yapıyorlarmış 🤷🏻♀️