kirpapatyasiii Gozde_32 Tam 35 ken 2450 ydi 🤗 2 hafta sonra kontrolümüz var bakalım ne kadar olacağız 🤗
Yasemin11 Gunayotabasi1 34 haf Gunayotabasi1 Bence gayet normal son haftalarda daha hizli kilo aliyor bebek. 34 haftamda benim bebeğim de 2300gr di doktor normal dedi
Gozde_32 Sinemhira alir canim son haftalar bnm istahim cok açıldı ya kasar beyaz peynir yumurta meyve sebze yemekleri çok yiyorum
Sinemhira Gozde_32 benim iştahım hiç yok bütün gün yemiyorum bile inşallah alır iştah olmayınca zorlayamiyorum kendimi normalde de yiyen biri değilim
Gozde_32 Gunayotabasi1 cnm kasar yumurta peynir sebze yemekleri meyve yemeye calis bnm istahimda cok birde
Gozde_32 Sinemhira bende normalde 65 kiloydum hamile kalmadan önce suan 85 oldum düşün odemlerimde var bnm ama suan istahim yoktu ama acayip acildi inanmazsin ya
Sinemhira Gozde_32 inşallah benimde açılır ilk kızım 2 500 doğdu diyorum bari bu kilolu dogsun biraz 😊
Ebaybi Gozde_32 ben de bugün 35+2 de 2.650 gr çöktü bebeğim 66 kiloyla hamile kaldım şimdi 82 kiloyum 🙈 nerdeyse aynıyız 🐥