TansuDD Ylcnbsr evet remzi beyin duruşu tavrı gerçekten muhteşem🤗 bilindik doktorların cok dışında hamile kalmadan öncede gittiğim bi doktordu zaten iyiki var gercekten 🙏🏻 Ben normalden cok korkuyorum o yüzden sezeryan istedim sen yorma kendini strese sokma zamanı geldiğinde söz nasıl istersen öyle karar veririz şimdi güzel bi hamilelik geçir dedi haftaya kontrlm var tekrar konuşacağız artık 37olcaz😅
busra1977 Medar hastanesinde İlknur hanıma gidiyorum, kesinlikle tavsiye ederim, ultrasonda bebeğin hareketlerini anlatması, tek tek göstermesi , bebeği severek şirin konuşması 🥰 yanından ayrılırken kuş gibi rahatlamış ve huzurlu çıkıyorsunuz ❣️
Zmyra busra1977 TansuDD juliet kızlar özel hastaneye gidiyoruz düzenli takip oluyoruz ama Dr. un numarası yok bende.. sizde dr larınızın numarası bar mo bi sıkıntıda arayıp sorabiliyor musunuz??
Happy_ TansuDD TansuDD remzi bwyin duruşu bilindik doktorlarin dışında nesi var çok merak ettim. Bence psikolojik sıkıntı biri o
TansuDD Happy_ sizin bildiğiniz doktorlar nasıl ona göre anlatayım ? Çünkü benim bildiğim doktora göre oldukça farklı ilgisi alakası enerjisi. Ben hamileliğim boyunca 4 5doktora gttim ilk gebelik ilk heyecan ilk tecrübesizlik sebebiyle remzi bey gerçekten cok ilgili asla korkutmuyor ama olanıda tüm gerçekliğiyle ve karşısında gercekten gebe olduğunu bilerek konuşur ki bu cok önemli mesel aslıhan dericiye gttim ben konağa laf etti yüzüme bile bakmadı bi sorun varmı dediğimde bilmiyorum riskli gebeliğe gt dedi bana 1ayımı zehir etti ve şimdi konağa geçmiş bu gbi doktorlardan değil mesela.
Happy_ TansuDD valla remzi de kadın doğuma bisuru laf etti. Ordaki ebelere az daha okusalarmis da doktor olsalarmis falan dedi gebe okulundaki anlatılanlara ilgili görüşünü sorduğumda. Bize de çok kötü davrandı gerçekten bu kadar kaba ve kötü doktor yoktur yani bilindik
Happy_ TansuDD bı de karşısında gebe olduğunu bilerek asla konuşmuyor. Gayet saygısız ukala biri kendince ceza kesiyor bı de gebe hastalarına. Ayrıca genelde sezeryan yapıyor
TansuDD Happy_ enteresan geldi anlattıklarınız dedim ya yeni başladığım bi doktor olsa söylediklerinizi dikkate alırdım fakat ben uzun zamandr remzi beye gttiğim için cok aşırı memnunum söylediğiniz hiç bişeyi yaşamadım tabi yaşasam bu kadar uzun yıl gtmezdim. Ben aksine aşırı memnunum tabi sakaryada bir çok doktra gittiğim için böyle bi kıyas yapabiliyorum. Hakkımızda hayırlısı sezeryan yanlısı diyorsunuz ama beni yaklaşık 1aydr normal doğuma zorluyor gün almama rağmen hala normal doğuma gün almamın emgel olmadığını bikere olsun normali düşünmem gerrktiğini söylüyor. Hatta bu hafta gttiğimde nst ye yanıma kadar gelip tekrar normali düşün deyip nst bitene kadar ilgilendi . Tabi herkes her doktordan iyi enerji alacak diye bi durum yok memnun olacak diye bişey de yok herşeyin hayırlısı🙏🏻
Bburcin Happy_ bende olmayan 2.ci keseyi gördü 😂 daha sonra devlet e doçent e gittim bana dediği nasıl görmüş ikinci keseyi bırak onu bidaha gitme dedi remzi beyi çok iyi tanıyan bi doktor
Ylcnbsr TansuDD canım gününü aldın mı sağ Salim kucakla yavrunu inşallah hayırlısı olsun hakkında ne zaman günün heyecan korku hepsi vardır eminim 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
juliet Ozlemmm54 benim doktorumda deniz hanım memnun musunuz. 30. Haftadayım artık değiştirmeyi düşünmüyorum da bazen deli ediyo beni 😀
Ylcnbsr TansuDD yaaa ben bile heyecanlandım 😊 çok sevindim inşallh güzel bir doğum olur ağrısız sızısız hikayeni okuruz 🤲🏻🤲🏻🤲🏻💕
TansuDD İnşallah cok teşekkür ederim iyi dileklerin için 🙏🏻 Senin daha var mı inşallah cok güzel bi hamilelik süreci geçirirsin sağlıklıca
TansuDD Ylcnbsr oo az kalmış seninde😍 38+3te alacak ama bnm ki 1hafta önde gidiyor maşallah 39hafta gelişiminde doğmuş olacak inşallah 🙏🏻
Ylcnbsr TansuDD ohhh maşallah 🧿 spinal mi olacaksın anestezi konusunu konuştunuzmu yoksa genel mi istiyorsun
TansuDD Ylcnbsr onu konuşmadık ama spinal yapıyolarmış hemşireler öyle söyledi ama bende zaten spinal istiyorum 😊
juliet Zmyra bende yok hiç istemedim de yani öyle ulaşmam gereken bi durumda olmadı çok şükür. Doktorun kim istersen verebilir
TansuDD Zmyra bende numarası var hatta kontrole gittiğimde genelde önce muayene sonra tahlil istiyor tahlil sonuçtalrı için gelme bana msj at bakarmısınız sonuçlarıma diye ben bakayım gerekli görürsem seni çağırırım diyor. Sonucumu genelde msj atıyorum bence numarayı al çünkü danışman gereken şeyler olabiliyor özellikle 33.haftadan sonra