Mla Laloba ben 35. Haftamdayım doktor değiştirmeye karar verdim ve 1 hafta önce Reyhan hanıma gittim. Aşırı Güler yüzlü insanı pohpohlayan bir doktor diyemem ama benim için önemli olan zaten güven vermesi gülüp gülüp ilgilenmeyen doktorlar yüzünden hamilileğimin başından beri çok Dr. Değiştirdim. Reyhan hanım gayet detaylı bakıyor Bilgi veriyor ben çok memnun kaldım.
Mla Kaderin_mucizesi bende bunları daha çok medar için duyuyorum tamamen para makinesi orası yani giden hiç bir yakınım memnun çıkmadı. Adatıpta aksine bana ciddi güven veriyor. Tabi ki özel hastane hepsinin ticari bakışı elbet var ama adatıpta ben bunu hissetmedim hiç.
Ozlemmm54 SameTugcEymen bunu bende merak ediyorum. Ama verilen cevap hastanenin belirlediği fiyatlar oluyor.
svgsvg Mla aynen ama çok doğal çatlak kremine bi sürü para vermeye gerek olmadığını vazelinle bile çözüm bulacağımı söyledi
Blackkcat Gul-08 bende FilizHanıma gidiyorum,bi önceki çocuğumda da ona gitmiştim yıllardır tanıdığım iyi kalpli güler yüzlü bi doktor,muayene 150 oldu,doğum ücretleride 3bin üstü diye duydum
Gul-08 Blackkcat ya 150 mi olmuş geçen ay değişmemişti, bu ay gidince fiyat soracağım Doğum için bakalım o kaç olmuş.Ben de bi kaç doktor değiştirdikten sonra filiz hanıma karar verdim, çok ilgili.
Blackkcat AdaTıp banada güven veriyor ayrıca küvez konusunda önde gidiyor çevre illerde sıkıntı olunca adatıpa yönlendiriyorlar kuvez için,yenidoğanda güveniyorum Ada tıpa donanımlı bi hastane örnekleride çok var😊
Blackkcat Gul-08 evet şubat zamlı gelmiş malesef,doğum ücreti 3-3.5 gözden çıkıcaz artık,benim yolum uzun daha çok var doğuma,ücret konuşunca banada haber verir misin canım
Ylcnbsr TansuDD bir şey daha soracağım şeker testi fiyatı neydi hastanede acaba orda mı yaptırmıştın 😊
TansuDD Ylcnbsr evet canım medarda yaptırdım remzi bey istedi ama çok cüzi miktardı tam olarak fiyatı malesef hatrlamıyorum.
Gul-08 Blackkcat öğrendim canım fiyat, 3200 normal, 2750 sezaryen dediler, ayrıntılı da 350 liraydı sendika indirimli 260 lira ödedim ama doğumda sendika indirimi olmuyormuş.
1234Esra Kaderin_mucizesi inanın ikinci hamileliğim ilk dogumum adatipta oldu bir daha Allah oraya düşürmesin o kadar söylüyorum
Mira54 Symcvk Symcvk doğuda doğurganlık sayısı fazla olduğu için fiyatlar düşük oluyor, mardin diyarbakır batma siirt hakkari vs genel olarak düşük fiyatlar. Sakarya baya uçuk bu konuda
Mira54 SameTugcEymen selam canım yaa bende yarın için sedat umura randevu aldım ilgili bi doktormu beyhekimdeki bayan bir doktora gitmiştim kilolu olduğum için son zamanlarda durumuna göre doğuma kabul etmeyebilirim dedi ve bende gitmicem sedat umura gitcem inşallah oda aynı şekilde söylemez söylersede araştırmaya sevk etmelerini isticem 25. Haftama girdim ve hala bi doktor edinemedim çok canım sıkılıyor
SameTugcEymen Mira54 Canım doktor çok ilgili bi doktor . Benim riskim vardı aradtirmada engelli olabilir dendi sedat bey o kadar içimi rahatlattı ki konu üzerinde konuşurken telefonu çaldı bi hastasinin doğumu başlamış lütfen bekle beni dedi omuzumu sivazladi hatta sıkma canını sen sakin hiç bir seu olmaz demisti yaşımda küçük benim 20 yasindayim çok iyi gelmişti soyledikleri. Ama benim sıkıntım hastaneyle doktorla değil yani canim
Mira54 SameTugcEymen Anladım canım, ben o zaman yarınki randevuma bir gideyim inşallah anlaşabiliriz doktorla artık bi doktor edinmek istiyorum yoksa evde doğuracam😂😂😂
Mira54 Symcvk bende malatyalım canım doğuluyum ama yani sakaryada bi doktor iyi bir hastane bulamadım 25. Haftama giriyorum burda oran falan yükseltilmez😂😂😂
Symcvk Mira54 Sakarya da çok iyi doktorlar var ama ben de maalesef Mardin de olduğum için burda kontrole gidiyorum burası da hastane ve doktor açısından zayıf temmuzda tayin görücez o yüzden doğum memlekette olacak
1234Esra Laloba hiç ilgilenmediler doğumdan sonra 2018 di hemşire yok gelen giden yok şansıma bana denk gelir hep böyle şeyler