baharcpt Kızlar aşermek nasıl birşey yani çok mu canınız istiyor. Yemediğiniz zaman o istediğiniz devam mı ediyor. Tek bir şeye mi aşeriyorsunuz.
Elizvedeniz baharcpt valla hiç bilmiyorum ben hamile kalamdan öncede boğazıma düşkündüm habire bişiler isterdi canım oyuzden aşerip aşermediğimi bende anlamıyorum😂😂😂
Cigdemveminik baharcpt benim canm hamile değilkende herşey çekerdi olur olmaz şmdide aynen devam ediyor ediyor 😂 ama aşermek daha farklıdır heralde ya yoksa ben hayatım boyunca aşeriyormuşm😂😂
baharcpt kitapkurdu Benimde ilk defa bugün öyle oldu dedim acaba aşeriyomuyum televizyonda gördüm kaşarlı pastane poğçası. Geçermi acaba geçmezse yandım valla. Bulamam çünkü
Ayseyu baharcpt ne istiyosan yemeyene kadar aklından çıkmıyor illa yiyeceksin mesela geçen canım sulugöz sakızlar vardı ya geçen ondan istedi aradım buldum çiğnedim rahatladım ve çöpe attım 😂
Cigdemveminik baharcpt ahh keşke öyle olsak 15+2 yim hala mide bulantım var canımın çektiğiyle kalıyorum yiyemiyorm😂
duygusm baharcpt Bana bir kaç kez oldu. Durup dururken daha önce hiç alışkanlığım olmayan şeyleri canım çekti, o yüzden aşerme diye düşündüm. Ama öyle yemezsem çatlarım gibi bir istek olmadı 😊 canım çekti sadece.
Sultan1903 baharcpt Garip ama hiç aşermedim 7. ayım bitecek neredeyse, oysa eşime isteklerimle bunaltçam seni diyordum😀
baharcpt Sultan1903 Bence en güzeli ohh rahat çünkü bide istediğini bulcak mısın o var uğraş dur. En temizi seninki 😁
duygusm baharcpt Önce bal-kaymak istedi canım, daha sonra da Kars kaşarı 😊 bulunan şeylerdi çok şükür, sorun olmadı.
NisaMomy baharcpt turşu aşermiştim özelliklede suyunu🤣 eşimi markete gönderdim dedim bulmadan gelme ondan sora 3 ay hep turşu yedim çok🤷♀️😊 kızım olcak inşallah
drn5410 Aşermek bende direk burnuma o yiyeceğin kokusu geldi 🙈 🤭 ve onu yiyene kadar müthiş bir istek vardı ama direk koku aldım halbuki hiç alakasız olmayacak zamanda
Merveceee baharcpt canım balık istemişti , kendim yapamiyodum midem almiyodu oturdugumuzyerde balikci yok ağzımda balık geziyor gibi hissediyordum🤣🤣🤣 aşırı canım istiyodu burnuma kokusu geliyodu eşim ankaraya götürdü sagolsun🤣