Cumartesi gününe kadar hiç bir sıkıntım yoktu cumartesi günü 34. Haftama girdim ama kontrole gittiğimde bebeğinin sıvısının azaldığını söyledi doktorum hemen serum takviyesi yaptı her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğnede vurdurdu pazar günü iğnenin ikinci dozunu vurdurdum suyunun azaldığını duyduğumdan beri günde 4 litre su içtim ama bugün yine doktora gittim hiç bir faydası olmadı. Erken doğum yapabilirsin dedi doktor yarın yine kontrole gidecem . Su içmeden başka suyunu arttıracak bir şey var mı? Bana yardımcı olun 😔
Bebeğin sıvısını artırmak için ne yapabilirim?
Bende burda duymuştum canım havuç suyu iyi geliyo diyolar
Leman0134 bak bende aynı senin derdinde burdayım 34 haftalik gittim suyun biraz azalmış dedi 15 gün sonra tekrar gel havuç ve havuc suyu iç dedi bana bol bol sıvı şeyler al
Leman0134 ayni posttan bir suru var sanada cvp vereym bu haftalarda su azalmasi cok gorulen bit durum seni asla korkutmak deil niyetim ama hos bir durum degil malesef cocugunda gelisim geriligi yoksa o kadar korkma en kotu erken dogurursun ama cocuk saglikliysa kuvezde cok kalmaz nerden biliyosun diye sorarsan bn 36+0 da ayni sorundn dogurdum
Havuc suyu iyi geliyo ilk zamanlar benimde azdı hep içtim ama tatlı olduğu için cok abartmamak gerekiyo
AyaYlmazYldrm kilosu normal ondan yana çok şükür bir sıkıntı yok havuç suyunu bende duydum hastaneden gelir gelmez hemen bir bardak içtim bakalım inşallah işe yarar
Leman0134 blki sende yarar ins yarar