AyaYlmazYldrm Yaren99 kiz seni bu snaciyla nasil yolladi cok sancili ama doktor dogru demis bebek cok hareketli
Yaren99 Hissediyorum çok ama doktorum bugün sancını göremiyorum bebek çok hareket ediyor diyip beni gönderdi bende bişey diyemedim , 35. Haftamda karın sertleşmesi ve bel ağrımdan dolayı hastanede yattım 2 gün doğumu durdular 1 cm açıklığım vardı 🧐
Yaren99 Berfe evet açılmam 1 cm vardı 35. Haftam da , ebe geçen hafta açıklığa bakarken bebeğin kafasını ellediğini söyledi ama doktor da bugün olması gerektiği pozisyonda duruyor doğum kanalında değil şuan dedi açıklığımı da kontrol etmediler
Berfe Yaren99 bebeğin kanala girmiş demek ki sen yinede temkinli ol sancıların sıklaştığı an hastaneye git
Sudeeali Ben de 38. Haftadayım bebeğim aşırı hareketli kaburgalarımın acısından duramıyorum bazen ama bende nst ye giriyorum ve bu kadar sancım asla yok sizin sancınız çok çıkmış hissetmiyomusunuz 😳😳😳
Sudeeali Yaren99 benimde çok bel ağrım oluyo ama bende az çıktı 1 defa girdim şimdi cuma günü tekrar giricem bakalım nasııl çıkıcak 🤷🏻♀️