Zeyk Dudu2019 suya limon dilimi, nane yaprağı, elma veya sevdiğin başka meyve dilimleri atıp aromalandirabilirsin. Ben nane yaprağı ve limonlu su icebiliyordum ancak.
Teacher42 Dudu2019 kaçıncı haftadasınız? 17. Haftaya kadar ben de mide bulantısından yemek yiyemiyor, su içemiyordum. Ben bir çözüm bulamamıştım o duyguyu biliyorum boğazından gitmiyor insanın. Bulantım varken günde 1 litreyi zor buluyordum şimdi 3 litre içebiliyorum. Tek çare geçmesini beklemek
Adel001 Dudu2019 ayy canım 18hafta suya ve en esası çaya hasret kaldım çok iyi bilirim bu durumu. Yeni yeni içe biliyorum.
1989-- Dudu2019 bende limonlu icebiliyordum simdi 15. Haftamizdayiz simdide icim yaniyor sürekli su iciyorum bence cok zorlamayin midenizin aldigi kadar su tüketin
Dudu2019 Teacher42 6+4 haftamdaym cnm ilk hamileligimdede bulantm olmuştu 9 ay sürmüştü 😣 ama sadece kimyasallara karşı koku altikca böğürürdüm simdi ise hem yemek yerken zor yiyorm su zaten içemiyorum kokulara karşı desen hayattan soğumuş durumdaym hergün araliksiz banyo yapan banyoya giremiyorm kimyasal kokular maaf ediyor. Midem hep bulanıyor insallah geçer bu sefer uzun sürmez peki su içemememn bebeğe zarari olurmu ondan korkuyorm 🤔
Teacher42 Dudu2019 ben de içemedim dediğim gibi çok şükür bir şey olmadı. Kendini zorla canım ama işkence etmeden kendine. İçebildiğin kadar iç inşallah geçer senin de ilerleyen haftalarda rahat rahat içersin
Tazeannelik Ben de bunu çok merak ediyorum, 15+4 üm benim günlük 1 litreyi bile bulmuyor, dediğiniz gibi aromalandırdım daha çok tiksindim. İlk günden beri böyle, bir zararı olmaz değil mi
Mila4 Suya limon sıkmak iyi geliyor.bir önceki hamileliğimde 3 ay içemedim anca arada böyle içiyordum..
GulcanYvz Dudu2019 ya çok garip bende midem boşken bulAnıyor sürekli ağzıma bieşylrr atıyorum ki bulanmasın böyle giderse çok kilo alıcam her halde 😥
aysenur30 Dudu2019 doktorum bana kaşıkla iş demişti ki çok su içen biriyim ben. Bende bir bardağı 4 defada içerek çözüm bulmuştum yudum yudum