Fatos0277 Nuriiiiii canım ben sağa dönüyorum sağa geliyor sola dönüyorum sola geliyor bi yürlü rahat vermiyor
Ozge_Yunus Nuriiiiii evet canim ne tarafa yatarsan o tarafa toplaniyor bende cok sahit oldum karnimin yamuk olduguna cok komik gozukuyor o zaman 😄😄
Mekamu Benimki hep sağda, sola da nadiren yatıyorum ama solda toplanmıyor sadece daha rahat hareket ediyor
Deletedmom317 Fatos0277 alla alla neden topalmıyormuş dr a sordunuz mu hiç? Belkide ben anlamıyorum toplandığını
Fatos0277 Nuriiiiii gülüm gün geçtikçe büyüdüğü için yeri daralıyor toplanma dediğimiz şey kasılması yani doktor çok normal dedi ikinci gebeliğim 33 haftadan sonra daha kötü oluyor tam büyüyor oo zaman
Fatos0277 Bernayksl sancı yok çok şükür de batma oluyor ayıptır söylemesi bazen de bacak aramdan çıkıcakmış gibi his ediyorum çok aşağıdan kıbıldıyor 🙈
Feyzagkkkk Toplanmanın kralını yaşıyoruz bu dönemde 35+3 üz😀 yatak ayakta iş yaparken farketmiyor her an yamuluyoruz
Fatos0277 Bernayksl canım benim bide 16 aylık oğlum war oo maf ediyor zaten beni bütün gün peşinden koşuyorum