AyaYlmazYldrm Gunayotabasi1 2 kiloydu hic kilo almadi gelismedide 34 haftada kaldi hareketleride yavaslayinca mecbur dogurdum
AyaYlmazYldrm Gunayotabasi1 😂😂tekkotu yani dogurunc bunu bnmi dogurudm diceksin geri sokun zayif olduklari icn cok cirkin doguyorlar cirkin ordek sonra kuguya donusuyor ama korkma😂
Luisluis Şuan bende de su azlığı var cumartesi gittim suyun azalmış dedi yarın tekrar gidicem ama çok korkuyorum daha çok küçük 30 haftalık 😔
Gunayotabasi1 Luisluis herhalde birtek bana doktor dedi 15 gün sonra gel diye acaba beklesem mi o kadar niye endişe ettim şimdi
Luisluis Gunayotabasi1 suyun seviyesine göre demiştir belki yani sizinki benim kadar azalmamıştır belki. 3 gün sonra gel dedi bana
Gunayotabasi1 Luisluis bilmiyorum ki anlamadım sadece biraz suyu asaldı dedi ve 15 gün sonra tekrar gel bakalım dedi
Zhrnz mermeral suyunuda sizmami var bende azalma olmustuu sadece siki kontrol verdiler havuc suyu ve armut tutebetebilirsin venim 49 sizma oldu ve cok azalma vardi suniyle dogum baslatildi