isimsizbebek asyaa15 çok acilse hepsburadaya bak. Hepsijet ile gönderdiklerinde hemen geliyor ben dün akşam termometre sipariş verdim bu sabah geldi. Ayrıca hızlı teslimat seçeneği de oluyo bölgeye göre
Elizvedeniz asyaa15 https://hizliresim.com/8X0pdV ben böyle karton hurçlardan kullanıyorum ikeadan tanesini 60₺ aldım ama içine 2 şer yorgan koyabiliyorum yorganın inceliğine göre 3 de koyabilirsin. O vakumlu hurçlardan bende kullandım hiç bi işe yaramıyo ve bi süre sonra havasını bırakıyo gerçi bırakmasada ona koyduktan sonra yine bişeyin içine koyup saklaman lazım o buruşuk görüntüyü en iyisi böyle hurçlar tavsiye ederim beyazıda var. Skub hurç diye geçiyor👍🏻
Elizvedeniz Ozgee11 evet ben yatak odamın yatağını bazasız tercih ettim temizlik açısından altı boş silip süpürmesi kolay olsun istedim. Gardolapımın üstüne bu şekilde yer yaptım ve çok büyük yer tasarrufu sağlıyor benim için.
Kelebenk Ozgee11 ben kullaniyorum cok memnunum.bunlar olmasa bazamin altina asla sigdiramam eşyaları.hatta valiz hazirlarken kiyafet cok olunca normal posetlere koyup süpürgeyle cektirmisligim bile var 😁😁😁