Fatmanur_yakup17 mertinannesii valla bende hep öyle aldım sonra çok pişman oldum bebeğim iri falan olursa 1 - 2 hafta amca giydiririm
2kizanasi Kalitesi güzel ama kalıpları küçük olabiliyor denmişti burda, aldığınız şeylere göre heralde, zaten 03 her halükarda küçük oluyor ve çok az giyiliyor, bir üst beden olması daha iyi olur heralde, özellikle bebe iriyse boyu uzunsa 🥰
Oooykuuu 2kizanasi ben yeni doğduğu zaman giysin diye aldım 0-3 ay gayet güzel ilk aylar giyer 3-6 çok büyük olur kalıplar normal diğer bebek markalarınki gibi geldi diğer markalardan küçük değil bana gelenlerin kalıbı
Oooykuuu mertinannesii evet ben ne aldıysam aynı geldi ki 3 çeşit tulum saç bandı ayakkabı battaniye gibi farklı farklı ürün aldım hepsi aynı göründüğü gibi geldi gayette güzeller
sweethome1000 mertinannesii BEN ALDIM CANM GAYET GÜZEL ZATEN SÜSLEMELERDE KULLANILAN TULUMLARDAN BENDE KENDİM YAPACAGIM İÇİN BÖYLE ALMAYI TERCİH ETTİM ..PAMUKLUYDU GÜZELDİİ
_2prensesannesi_ mertinannesii ben yeğenime aldim kundagindan bonesine kadar birsuru takim hatta hastane cikisi taşlı tulumlardan dahi aldim o sayfadan hepsi cok guzel geldi 100 tlye birsuru şey almis oldum tavsiye ederim simdi kendi kizimada ordan alicam birseyler 😊
Yesimkso Kızlar bende tırnak makası tarak falan olan bir set var enucuzbebekte onu almayı düşünüyorum ebebekte falan daha pahalı sizler nasıl aldınız bide ateşölçeri temassız almak istiyorum aslında bunun içindeki öyle değil çok kararsızım nasıl bişey almalıyım sizce
Mutluluk_ mertinannesii ben aldım canım hatta makinada düşük derecede yıkadım 1ilk 20 dk saf sabunu sıvı sabuna çevirip sonra 15 dk duruladım kuruttum ütüledim vallahi hiç bisey olmadı aldıklarımı atıyorum şimdi sadece siyah bıyıklı olanı makinaya atmadım elde yıkadım oda başka siyah renk yoktu beyaz fiyonklu tuluma bile bişey olmadı makinada ben çok beğendim bu fiyata çok kaliteli canım https://i.hizliresim.com/vyd0zm.jpg https://i.hizliresim.com/17m9PY.jpg
anneadayi_ mertinannesii canım 5li hastane çıkışı aldım baya iyi gelmişti eşim bunu nerden aldin baya kaliteli birşeymis dedi hatta rahatça alabilirsin beklenenden daha iyi geliyo