Mehtapaselalp Ve Banada nasip oldu burda çok doğum hikayeleri okudum banada yazmak nasip oldu çok şükür biz 21 günlük olduk bile Bizede o kadar süpriz oldu ki o kadar çok bekledik ve sonunda 3 senenin sonunda bizede nasip oldu evlat kokusu çok farklı şuan yazarken beraber yazıyoruz ogluşumla öğretimde 4 haftalık hamile oldugumu öğrendim ve o kadar şaşkındım ki hocam tekrar bakın yoktur dedim hayır dedi 4 haftalık hamilesin dedi ben şüphelenmiştim adetim gecikmişti ama o kadar bağlanmak istemedim ya yoksa dedim ama çok şükür rabbime hiç bulantım kusmam olmadı çok rahat geçti hamileligim son ana kadar herşey normaldi bebek baş aşağı pozisyondaydı ama çatık buna izin vermedi ve suyumuz azalmıştı ilk başta suni sancı istedim hiç bir değişiklik olmadı için bana sezaryanı önerdiler bende eşime sormam lazım dedim ve çağırdılar eşim geldi aynı bilgiyi onada söylediler eşim tamam dedi bana bıraktı bende tamam dedim ve geldi çattı beni hazırladılar sondayı taktılar beni ameliyat götürdüler herkes başımdalar benimle konuşmalar anestezi uzmanı geldi belden uyuşması istedim ve herşey hazır yaptılar iğneyi hissetmiyorsunuz belimden sıcaklık hissettim ayaklarıma kadar karıncalanmalar dua ediyorum sakin kalmaya çalışıyorum doktorum geldi beni kesip biçmişler yanimda anestesi uzmanı bitmedi daha dedim 1 2 dk bebeğinin sesini duyacaksın dedi be o an geldi oğlumun sesini duydum ve sonunda birbirimiz gördük onu hazırlamaya götürdüler benide dikmeye başladılar sonra odaya çıkardılar oğlumla kavuştursun o an hiç birseyi değişmem sezeryan bende farklı etki yaptı yürümede ister istemez zorlamıyorsun iğneyle serumla yürüye biliyorsun onlarında etkisi gecince dahada zor oluyor gece uykularımız sorunlu oluyor sancılarımız dolayı gece uykumuz zor gündüz uykuyu uyuyor Elimden çok geldikçe süt yapacak yemeyi özen gösteriyorum yoksa olmuyor alp bey doymuyor gerekti yerde mama veriyorum rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah Benimde doğum hikayem bu kadar 🥰🥰😊😊👶
Smadkmn Ne mutlu kucağına aldın. Allah bizlere de nasip etsin. Sana da bundan sonra sağlıklı,uykulu, gazsız ömür görmeyi nasip etsin
Mehtapaselalp Smadkmn Amin ınsallah sağ salim sizlerde evlatlarınızı kucagınıza almayı nasip etsin Mis kokulu Evlatlarınızı