Serap_79 Kizlar çatı muayenesini kac haftalik oldunuz. Ben 32 haftaligim iki hafta sonra çatı muayenesi olcakmisim . Sanki erken gibi geldi bana 🙄
Nevinnn Serap_79 bende 34 haftalığız bebek 2 hafta öndecuma günü gittigimde 2 hafta sonra gel bakalim çatı muayenesi yapalım dedi bende ürküyorum 🤦♀️
busraozcan9 Serap_79 Ben 34 haftalıkken sık sık yalancı sancım olduğu için bakalım demişti, bi dahakine bakalım deyince tamam zaten erken doğum riskin yok ama sıklaşırsa açıklık var mı bakmam lazım demişti
Askimiz İlk bebegimda 38 haftada cati muayinesi oldum. 39 haftada dogurdum.bir arkadaşim cati muayinesi olundukdan bir kac saat sonra dogurmuş .dogumu tetikliyor
Btltr Askimiz çatı muayenesinden önce ilişki daha çok tetiklemez mi acaba doğumu?? Çatı muayenesi daha mi derin oluyor?? Kusura bakmayın bilmiyorum ilk gebeliğim🙈🙈
Tosbikim Doktor omadan önce söylüyor mu yoksa aniden mi bakiyim diyor ona gore gidiyim artık bu haftalardan sonra korkuyorum. 31+2 haftayım
hilalmry Bende 37 de ve 38 de yaptı doktor. Hiç bir acıma olmadı. Sadece psikolojik olarak biraz rahatsız oluyorsunuz. Ama geçiyor sandalyeden kalkınca. Hiç endişe etmeyin yeterki doktorunuz güzel haberler versin 😊
Haticerkan Serap_79 ya baya erken bakacakmış bende 34+4 haftlaigim daha bakmadı acaba riskiniz felan varmıydı baştan beri
Haticerkan Serap_79 ya anlamadım bende hiç yaşamadığım için acaba agrili biseymi çatı mjayenesi ben bile korktum
Aycalyaa Serap_79 daha erken değil mi ama ben 33 haftalığım bugün gittim kontrole 2 gündür çatı ağrım var dedim nstye baktı ama çatı muayenesi yapmadı daha erken diye doğumu tetikliyor diye biliyorum canım yinede sen bilirsin