semiyec ArkadasLar suan 39+3gunluk hamileyim ve hergun 2ser bardak soguk sut iciyorum acaba soguk sutun bebege faydasi olurmu birde hazir süt iciyorum dogal süt icemiyorum
Gokser semiyec maalesef doğal süt içmek her açıdan lüks oldu.. ancak günlük süt öneriyor doktorlar. En azından günlük içebilirseniz, bebeğe daha çok faydası klur☺️
Ozgee11 semiyec sıcak soğuk ne fark ediyor bende onu anlamadım. Ben günlük süt alıyorum yine de bı parca daha iyidir diğer kutu sutlere nazaran
Talentedmom semiyec Bebeğe zararı olmaz ama sana soğuk tükettiğin için olabilir o da boğaz ağrısına dönebilir biraz ılık içersen senin için daha iyi olur hasta olmaman İçin dikkat et😊
semiyec Kizimmmm Zarari varmi demiyorum canim soguk sut iciyorum yaa bebege kilo aldirmada faydasi olrmu ki diyorum soguk sut olunca
semiyec Gokser Dogal sutu icemiyorum kuzum Acikcasi gunluk sut diye aldiklarimizinda gunluk oldugunu dusunmuyorum
Esr36 semiyec aa benimde oyle bende suan 37 yim 36 da gittim 2 kilo 750 idi hatta bana birazcik az geldi ya size hatta ondan sonra daha da cok yemeye basladim ne olur ne olmaz erken gelir diye
cerrah61 Ben sıcak süt içemiyorum neden bilmiyorum ama dokunuyor. o yüzden 2 bardak soğuk süt içiyorum. Her türlü faydası vardır bence,farkeden bişey olmaz. Keza bana bile faydası oluyor, bulantımı alıyor soğuk süt 🤗