IincciI Ruzgarperisi Ben kan veriyordum sürekli değerim düştü mü diye sonra regl kanaması gibi kanamam başladı ağrılı oldu biraz daha sonra sıfırlandı değerim gebelikte sonlandı canım.
IincciI Annesed Değerin düştüyse kimyasal gebelik ihtimali olabilir aksatma canım kan verip baktır bence 🤓
Annesed IincciI gecen aydı 1 hafta surdu kanamam bu ay tekrar denedik bugün adet günüm 5 6 gun once kan verdim sifirdi 🤷♀️
Ruzgarperisi IincciI bunu kan vermeden nasıl anlamak olur. Adet geciktikten sonra ola bilirmi boyle bişey.
IincciI Ruzgarperisi Çoğu kadın bu kimyasal gebeliği fark etmeden yaşıyormuş normal regl kanaması gibi ama kan vermek betadan takip etmek daha mantıklı olur hem doktor da bilgilendiriyor 👍🏻
[silindi] IincciI doktorum bana kimyasaldan sonra hemen oluyor bebek korkma demisti hatta bazi kadinlar bilmeden bile kimyasal gecirip fark etmiyolar demisti oluyo hemen korkulcak bisey yok doktorunlada konustuysan eger 😊
IincciI [silindi] Evet canım doktorum bana da aynısını söyledi hayırlısı bakalım inşallah yakın zamanda bende kalabilirim 🙏🏻🧿