27 hafta 5 günlüğüm kizlar. Dun gece sizinti gibi suyum geldi sandım hemen acile gittik. Alttan muayene etmek istedi izin vermedim nst de sancim çıktı doktor yatiralim dedi gene istemedim imza verdim çıktık hastaneden sabah kendi doktoruma geldim. Gene nst ve alttan aciklik ve amniyosüre bakcaklardi artik kendi doktorum dedi diye bisey yapamadım. Çünkü en büyük korkum yok elini kolunu sokuyo ebe açıklığa oyle bakıyo işte off cok acıyo da yok agladim acısından bilmem ne diyen kadinlar yüzündendi. Detayli anlatcam dinleyin.
Önce çatala yattım bacaklarımı açtım anadan üryan gari utanmak yok napcaz.
Önce su geliyor mu diye amniyosure yaptı degisik şeffaf plastik bi alet var onu soktu içerde biraz açtırdı onu sonra turnosol kağıdıni içime soktu onu da bi bardaga koydu rengi değişmesi için. Aleti ittirirken aynı ilişkideki gibi kendimi rahat bıraktım bi tık acıdı ama derin derin nefes aldim verdim 10 saniye sürdü dayanilmicak bisey değilmiş.
Kalkma bide açıklığa bakalim dediiiiii. Gelelim bu konuyu ben tum doğum yapanlara sordum en büyük fobimdi. Dedim ki ebe hanım elini komple mi sokucaksin hayir sadece parmaklar dedi.
Derin nefes aldim ve bitti. Aglamaya başladım dedim ki ben bu kadar mıydı Allahim.. ikisini ayni anda olmak beni psikolojik olarak yordu rengim kaçtı eşim kapida görünce noldu sana dedi. Ama kizlar gercekten korkulcak bisey yok. Inanin kendinizi kasmadan deriiin nefes alın ve bitti bu kadar. Baska sorcak bişey varsa sorabilirsiniz