emineserkan2020 Kızlar hapşırma niye olur ki hamilelikte her gün hapşırıyorum iki üç defa sizlerde de oluyor mu ??
Tuqceee33 emineserkan2020 bende de oluyor hapşırıyorum ama çok korkuyorum bir şey olacak diye istemsizce geliyor🤷🏼♀️
Deletedmom0025 emineserkan2020 aynı şeyi yasıyormusuz . Bende cok korkuyorum ama olmaz inşAllah bişi . 🙏🏻
SnmTt emineserkan2020 hamilelikle alakası yoktur bence onun bi şeye alerjiniz falan varsa o yapıyo olabilir.
SedaveSusam emineserkan2020 ben bunu havaya yoruyorum yani petekler yanıyo hava kuruyo burun kuruyo kaşınıyo ve hapşuruyorum diye düşünüyorum
zeynep_2020 Aynen bendede bar hapşurma daha önce böyle değildim ve öyle kuvvetli hapşurıyorum ki bazen altıma bir kaç damla kaçırıyorum doktoruma sordum hapşurunca kaçırıyorum diye her zmn değil tabi oda normal dedi bebek baskı yapıyor dedi
cdirge Ben de hamile kaldığımda beri hapşırıyorum. Normalde hiç bu kadar olmazdı şimdi her gün mutlaka hapşırıyorum 🙈
Gulbeyazk emineserkan2020 Aynen bende hele ayaktayken hapşırınca kalbim çıkacak gibi oluyor çünkü benimki baya riskli şuanda
Ummugulsum_44 emineserkan2020 bende de hamilelik te oldu çünki bi kez değil her hapşırmam ard arda iki kez soluksuz böyle olmazdı hiç hamilelikte oldu farkındayım
Ebrar18 Bu postu açıp okumak istediğimde daha yeni hapşurdum 🤭🤭😅😅😅 tam denk geldi evet bende de oluyor . Grip değil ama günlük hapşırma olayımız var bizimde
Tedenss71 emineserkan2020 Benim normalde toza alerjim var o yüzden sık temizlik yaparım şimdi daha çok ve sık hapşırıyorum hatta geceleri uykumdan uyanıyorum doktorum hamilelikten dolayı bağışıklığımın düştüğünü by yüzden alerjimin tetiklenip arttığını söyledi hiç bi ilaç kullanmama izin vermedi Kulak Burun Boğaz doktorum da bebekten dolayı kaynamış suya 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı kabartmatozu koyup karıştır soğuyunca bununla burnunu yıka bol bol dedi öyle yapıyorum daha iyiyim şimdi tavsiye ederim 😊Bide hapşırıcağınızı anladığınız da ayaklarınızı karnınıza doğru çekin 😊
Tedenss71 🙈Verdiğim tuzlu su ölçüsündeki 1 tatlı kaşığı karbonat 1 çay kaşığı olucak kusura bakmayın farketmemişim yazarken 🙈😊