Sinemneset AdelAydin su bile içemiyordum şu an pekmez Mısır gevreği muz meyve yiyorum aşermiyorum bi tek karpuz istedim onu da yedim başka hiç bir şey
AdelAydin Sinemneset Bebek sağlıklı ilerliyorsa yedin şeyler zamanla çoğalır benim de ilk iki ayim öyle geçti senin ki de kısa zaman da geçer
Depdep Twinksmom ilk doğumumla kıyaslayınca zor gidiyor çok halsizim ve çıkartmasamda bulantım var . Tabiki beni en çok zorlayan şey ikiz olduğu için tedirginliğim gerisi hiç önemli değil sağlıkla gelsinlerde😍 arasıra rahmimde ağrı oluyor 🤷♀️Büyüyomuş. Senin nasıl gidiyor
diloscn Asl90 bu arada kızlar cinsiyetle ilgili bzm haftalarda belli olup ilerleyen haftalarda farklı cinsiyetle karşılaşanlar çok olmuş,bişeyler almak için acele etmemek gerek yda unisex seyler almak lazım 😏
AdelAydin diloscn Bebeğimin bir tek küveti var , kendimi tuta bilirsem giysilerini 6 ayda almaya başlarım
diloscn AdelAydin bende çok sevimli görünce duramayıp bi çift patik aldım 😄 ilk ve tek eşyası.Bende 8.ayda falan alırım Allah nasip ederse
Twinksmom Depdep Benim ilk çok korkuyorum hiç bir bilgim yok o sebeple tedirginim Sağlıkları nasıl iyiler mi diye korkuyorum bende son ana kadar da sanırım hiç rahat edemiycem benimde kasıklarım ağrıyor ara ra kramp seklinde korkuyorum 😴🤷🏻♀️
diloscn Kızlar instagramdan takipleşmek isterseniz profil linkimi bırakıyorum 💁🏻♀️ https://www.instagram.com/dlkkcts/
diloscn Twinksmom Kalbinizi ferah tutup dua edin iyi düşünelim iyiyi çağıralım kızlar.Allah onları bağışlamışsa ne olursa olsun sağlığıyla doğacaktır inşallah.Biz hareketlerimize dikkat edip düzenli doktor kontrolüne gidip sağlıklı beslenirsek gerisi takdiri ilahi.
Depdep Twinksmom korkma cnm içini ferah tut ki güzel şeyler yaşa gerçekten insan düşüncesiyle iyiyide kötüyüde çekiyor ben kendimi hep meşgul ediyorum kendime sarmamak için☺️ Ağrılar aşırı olup can yakmazsa normal diye biliyorum . Sen hangi şehirdesin
Twinksmom Depdep Haklısınız🤗 yapıcak bir şey de bulamıyorum ki İngilteredeyim bütün gün evde tv karşısında oyalanmaya çalışıyorum 🤣🤷🏻♀️
Bisenk47 inancin_annesi benim oğlum gelişimi 1 hafta önde gidiyor sizde doktor ne dedi normal mi acaba
inancin_annesi diloscn detaylı ultroson ile bebegn ense kalınlıgına bakıyorlar ve anneden kan tahlılı alıyorlar