Songul Arkadaslar 21+5 ve karnim inanilmaz sekilde kasiniyo ama bu catlak kasintisi degil bence cunku ustu hep pitir pitir oldu benim gibi olan varmi neden olur acaba boyle
Handeaslan616139 Songul canım o çatlak kaşıntısıdır bence çünkü catlayacagım samanda öyle oluyor avuç içinle kaşı bence 🙄 catlıyor olabilirsin
Burcuk Songul doktor kontrolün ne zaman? Bende 23. Haftaya girdim bu hafta çok kaşınıyorum normalde krem sürünce geçerdi ama geçmiyor .. galiba karnımız hızla büyüyor
Songul Valla bilmiyorum arkadaslar ama catlak kasintisinda vucut tahris olur mu sivilce gibi oldu karnim kollarim diz kapaklarimin arkalari ama daha cok karnim tabi yarin kontrolum var gidince ne diyecek bakalim doktor
Haticeyildiz Songul aynisi bende oldu cok kasiniyo hic catlak yok ortalari degil sag ve sol taraflar putur putur sivilce oldu neden bilmiyorum
Sinemm Kizlar karaciğer enzimlerine bakılmalı gebelik koleztasi denilen bisey var bende çok kasiniuordum bakıldı tahlillere temiz çıktı çok şükür ama ihmal etmemek gerek doktorunuza mutlaka danışın geçmiş olsun