Ezgi1990 Bu ay gonal f baslanıcak kızlar bu ilaç nasıl kullanılan bir ilaç , ve fiyatı ne kadar ? Doktorum aşılama dedi ama ben aşılama istemiyorum eşimde bir problem olmadığı icin , sadece iğne ve çatlatma iğnesi düşünüyorum. Ne diyorsunuz ?
Mucizee80 Ezgi1990 eşimde de bendede sorun yok aşılama yapılacak Çarşamba günü adetin 3.gunu femara basladm 5 gün kullandım kontrole gittim gonal f yazdı rapor çıkarttım 200 liraya aldm dozunu doktor söylüyor ayarlıyorsun dediği saatte göbekten vuruyorsun
Zeynepbzp Ezgi1990 sana verdiği doza göre değişir ben 300 TL gibi bir fiyata alıyordum göbekten vuruyorsun
sulehanim Gonal f iğne zaten senin yumurtalarjnj olgunlaştırmak için veriliyor yeterli olgunluğa gelinceçatlatma iğnesi olur aşılama yapılır endişe stres yapma doktoruna da güven ☺️Herşey güzel olacak
Ezgi1990 sulehanim ama ben aşılama istemiyorum canım aşılama da da şans %20 normal iğnede de. Ve boşuna 2-3 milyar vermek istemiyorum açıkçası 🤦🏻♀️
Mucizee80 Ezgi1990 çıkartırlar ama yaş sınırı var sanırım 23 yaş diye biliyorum yaşınız tutuyorsa çıkar ben üniversite hastanesinde çıkarttırdim
DiplomaliEvHanimi Kizlar bisey sorabilirmiyim bugun 11de caylatma ignemi vurdurdum haftaya pazrtesi catlamismi bakacak kan vercem hormon (progestan) degerine bakacak herlde ne icin nasil belli oluyo kac cikinca falan ?
Zeynepbzp Ezgi1990 Benim gittiğim hastanede rapor çıkarılmadı 5 bin TL kadar iğneye verdim ama rapor çıkarıldığı zaman daha uyguna geliyor doktorun verdiği doza göre de fiyat değişebiliyor bir de tanıdığınız bildiğiniz bir eczane ile anlaşın indirim yapabiliyorlar az da olsa
59ecem59 Bence hic tedirgin olma bende gonolf kullandim toplam 4 kutu bitti ben hamile kaldim evet fiyati biraz pahali ama cocuk icin herseye deger.ben 2 kutu gonolf ve 1 kutu catlatma ignesi aldim eczaneden ama bana rapor cikartti doktorum. Rapor cikarttigi hallde 420 tl odedim. Raporsuz hali 2400 tl
Twinksmom 59ecem59 3000 tl ye 2 kutu almıştık bir kaç ilaç daha vardı ağrı kesici falan tam kutu fiyatını tek bilmiyorum
Ezgi1990 Ben 3 ay klomen kullandım , bu kadar cüzi fiyatlara ilaç almak 🤦🏻♀️ O zaman ben bu ay femara isteyeyim🤦🏻♀️
Twinksmom 59ecem59 Yok özel olduğu için ve sigortadan Türkiyede yararlanmadığım için hep paralı aldık Bize kimse rapordan bahsetmedi 🤷🏻♀️