Aysglengn dilekkrtp bakırköy Sadi konukta yaptırdım , hiç özele dünya para vermeye gerek Yok çok güzel bakıyor oradaki doktor detaylı
AyaYlmazYldrm dilekkrtp çiğli nedir bilemedim ama devletin arastirma hastaneleinin hepsi yapiyor diye biliyorum be rize arastirmaya gidiyorum orda oldm detayli
Aise_35 Aysglengn ben İsmail beye gittim ama omuydu değilmiydi bilmiyorum stajyer doktorda olabilir gebe 2’ye gittim
Aysglengn Aise_35 gebe 1 di sanırım tam hatırlamıyorum , güzel ilgilenmişti doktor bey sağolsun detaylı bakıyor söylüyordu herşeyi ben devlet diye çok detaylı bakmaz zannetmiştim ama çok güzel ilgilenmişti . özelde boşuna veriyorlar o kadar para yazık
Aysglengn Sevgigursoy benim yaklaşık 15 dk sürmüştü bakması , sabah 9 da gitmiştim 11 gibi çıkmıştım , çok kalabalık değildi 10 gebe anca vardı
Sevgigursoy Aysglengn normalde yarım saat 45 dk sürüyor acaba bu süre az değil mi yani iyi herşeyi söylüyor mu normalde özele gidicem ama kararsız kaldım 😊 birde randevüyü uzun tarihe veriyor mu
Aysglengn Sevgigursoy özelde çok para verildiği için süreyi mecbur uzun tutuyor tabiki sohbet ede ede uzatıyorlar bence :) yapılan işlem aynı emin ol aynı işlemi bedava yapan varken ne bilim O kadar para vermek bana saçma gelmişti 😊ben arkadaşım sayesine kısa güne alabilmiştim hemen