Youngmom 2 ay önce spinal sezeryan oldum. Doğum sırasında hiçbir acı hissedilmiyor ama çekiştirmeleri falan hissediyorsunuz. Boyumdan dolayi 3 doz spinal yedim. Anca uyuşursun dediler. Ve 3 iğne öyle dokundu ki bana ilk 6 saat.. bacaklarimi hissetmiyorum ama aşırı titremeden dolayı his olmayan ayaklarim havaya kalkarcasına oluyordu. Aşırı titremeden yeni dikilmiş olan yerler patlicak gibi oluyordu.. ama sadece 6 saat boyle oldu ağrı kesici vurduklari an büyük rahatlama.. 6 saat sonunda kaldirdilar yürütmek için ilk baş tum basınç dikişlerdeymiş gibi oldu yürüyemedim. 1 dakikada belki 4 adimi anca atmışımdır. Yürüdükçe daha iyiydim. 3 gün sonra hastaneden çıktım dikislerim acilacak diye hic dik duramadim sırt ağrısından mahvoldum. 10 gunun sonunda eskisinden iyiydim. Ne ara dogurdum dedim o acilari suan unuttum yani acaba nasil bir aciydi diye düşünüyorum😐 gelip geçici yani.. son 3 gündür sabaha yakın dikiş yerlerinde yanma hissediyorum sanirim havanin soğuk olmasindan dolayi.. 2. Hamileliği düşünüyordum seneye ama bu gidisle 4 5 yıl sonra düşünücem.. yanma hissi guzel degil.. rahminiz uygunsa, açıklık iyi ilerliyorsa, bebeğin duruşunda problem yoksa yani normal doğumda olucak her türlü olanak normalse lütfen normal doğum düşünün.. sezaryen evet çok iyi belki keyfi olarakta öyledir.. ama ani bir hamilelikde bu dikis olayi cok düşündürüyor. Umarim hersey normal, güzel ve hızlıca ilerler.. Hayırlı doğumlar diliyorum🧡😊