Celestina Herkese merhaba. 11 haftalik hamileyim, kent hastanesi sebnem altunyurt’a muayene oluyorum cok memnunum doktorumdan. Ancak kentte dogum bildiginiz uzere cok pahali 🙁 İzmir’de dogum icin hangi hastaneyi onerirsiniz? Egepol hastanesi iyi midir?
Mucizesinibekleyen Celestina merhaba kentte doğum ne kadar? Şehir dışından doğum için geleceğim araştırma yapıyorum şimdiden
Oooykuuu Celestina canım ben kent ya da can hastanesini tercih edecektim kent gereksiz pahalı geldi can hastanesini tercih ettim istersen bir bak yakınlar birbirlerine zaten yer olarak
berenkaran Celestina ben egepole gidiyorum tüm akrabalarım orda dogum yaptı 3500/3750 sanırım bu yıl 4 martta gidince fiyat alacağım
cerrah61 Egepol 4000₺ civarı diye biliyorum ama net bir fiyat bilgim yok. Ben Su Hospital'e gidiyorum orada sezaryen/normal 3000₺, epiduralli olursa 3300₺ 👍🏻
Mucizesinibekleyen cerrah61 hangi doktoru önerirsiniz? Detaylı için doktor ayarlamak istiyorum ve sonra doğuma yakın izmire gelicem
cerrah61 Mucizesinibekleyen ben kendim gittiğim doktoru öneririm size Ümran Özer benim doktorum memnunum herhangi bir sıkıntı yaşamadık şu ana kadar sağolsun sorduğunuz her şeye cevap veriyor bilgilendiriyor. Bir de Karataş hastanesini öneririm ben Su Hastanesi'ne gitmesem sonraki tercihim orası olurdu orda da Arzu Değirmenci Akar var o doktoru da çok duydum ve çok beğeniyorum 👍🏻 detaylı için de özel kliniği olan Barış Büke var sanırım 500₺ alıyordu detaylı ultrason için
Mucizesinibekleyen cerrah61 bilgilendirme için teşekkür ederim direk doğuma gelince kabul ederler mi tek çekindiğim Konu o açıkcası
cerrah61 Mucizesinibekleyen doğuma yakın doktorumla tanışan çok kişi duydum ama direk doğuma gidebilir misiniz bilmiyorum önceden bir muayene olmanızı tavsiye ederim
Degisken Benim henüz gitmediğim dr um 3500 alıcak .ege şehirde 2000 alıcak.5.5 a gelicek. Atasağlığın dr suz hastane ücreti 2500 doktorlu 4000 artı 600 epidural
Tugbagky Egepol hastanesinden geçen hafta fiyat aldım 3990 tl içinde kapı ve bebek beşiği süsü ve doğum çekimi dahil