Tkyasemin Merhaba anneler en iyi halka mendil ve bebek bezi hangisi sizce yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
2104 Tkyasemin prima premium care kullanıcam. Pamuk kullanıcam ama her ihtimale karşı ıslak mendil aldım. Hipp yenidoğan markası
Bernaszn Tkyasemin ben bez olarak minies aldım öncelikle onu denemek istiyorum ıslak mendil de sleepy sensitive aldım evdeyken pamuk kullanmayı düşünüyorum dışarda gerekli durumlarda ıslak mendil
Tkyasemin Busbusvehashas bende sleppy almayı düşünüyorum da karar veremedm henüz doğmadı bebeğim ama şimdiden hazırlık yapayım diyorum
Aynelazis Ben uni baby ve sleepy sensitive aldım.. Bez olarak migrosun markasi Minies onu deniycem, ve devletende molfix veriyorlarmış onuda deniycem ve sonra karar vercem hangisi iyi geliyo bebise
Anne_elif Havva-sezer38 pamuğu normal ılık suy mıı koyuyorsunuz yoksa içine kimisi karbonat atıyormuş ondan merak ettim.
Pearly Tkyasemin yenı doğan prıma aldım. Ilk 40 gun bebek temızleme pamuğu kullanıcam daha sonra unı baby ın ıslak mendılene gecıp yavas yavas sok marketın bebeland ıslak mendıle gecmeyı dusunuyorum
Gzgr almilaoztrk ben de dalinin yenidoganindan aldim kendim denemek icin açtım kotu kokuyor gibime geldi hic kokusuz olmasini beklerdim.Yuzume surdugumde de hafif bir yanma hissi oldu Siz memnunmusunuz?
Havva-sezer38 Anne_elif Ilık suyla canım. Ben bile kullanmıyorum ıslak mendili bebeğe çok zarar veriyor. En iyisi ılık suyla Pamukla silmek. Benim görümcem her altını değiştirdiğinde altını yıkıyor dört çocuğu var ve hepsini böyle yapmış asla ıslak mendil kullanmamış
Saryamom Tkyasemin en iyisi içerigi temiz kimsyal yok diye pampers pure bez ve pampers pure Aqua ıslak mendil
Hamis_ Tkyasemin sleppy natural bebek bezi en iyilerinden biri, ıslak mendilde jokerde promum marka var o en iyilerden fiyatıda ideal , şoktaki bebeland da kullanılabilir uygun ve doğal içeriği temiz .
AyaYlmazYldrm Tkyasemin cnm o bebekten bebege degisiyor popisi ne isterse o😂 bn molfix aldim hala onu kullaniyorum ilk 3 ay uni baby yeni dogan kullandim sonra yine bebek mendili ama ne onumr gelirse smdiki bebegumdede molfix kullanacagim