Kızlar ben hamileliğimin başından beri herşeyi bıraktım araba araştırdım ilk önce mamas papasa baktım çokta beğendim ancak bazı kötü özellikleri vardı uzatmamak adına soran olursa anlatırım. O sırada iki tane aile gördüm birinde mima diğerinde anex vardı iki dizaynına bayıldığım marka, babalar resmen isyan ediyordu sakın almayın o kadar para verdik çok hantal katlanmıyor ergonomik değil diye peki ne öneriyorsunuz dediğimde iki ailede maclaren(oto koltuk adapte edilmiyor) ya da inglesina bak dedi bu markanın puset tarzı arabalarına oto koltuk adapte oluyormuş. İkiside inglesine trilogy modelini aldı bende onun bir üst modeli olan apticayı aldım.
en önemli özelliği ayrıca aparat almanıza gerek yok oto koltuk ve 1 yaş sonrası koltugu kullanmak için, geçen dişlileri çelik olduğu için kırılma olasılığı neredeyse imkansız, oto koltuk olarak kullanılan ana kucağı diğer markalara nazaran geniş olduğundan gerçekten 8-9 aya kadar kullanılabilir ve araba kazası darbelerinden koruyacak ekstra yan korumaları var,sepeti daha geniş, çift yönlü olarak kullanılabilir ve ön barı deri olmadığı için diş kaşıma özellikli kumaştan yapılmış, makinaya atılabilir, tekerleri sağlam ve bir çok özelliği daha vardı tecrübe edindiğimiz. Jokerden aldık fiyatı 6800 tl ülkenin şuanki ekonomisi için çok zorlayıcı bir fiyat ancak eğer temiz kullanılmış ikinci el bulabilirseniz bebecruz, tutumluanne, letgo ve sahibinden sayfalarında çok daha uyguna satılıyor. Prego quattroyu önermişlerdi ama yeni gelen arabaları olduğu gibi plastik ve bana çok dayanıklı gelmedi. İnglesinanın iki arabası çok hafif, tek elle kapanıyor ve valiz gibi çekebilme özelliği var. Ayrıca joker çalışanlarının kendi kullandıkları tadilat istek sayfasını gösterdiler bu markanın 2 yıldır bozulan ve iade değişim isteyen bir özelliği olmamış yani görüntü olarak belki çok gösterişli değil ama sağlam olsun diyorsanız 4-5 yaşına kadar iç rahatlığıyla kullanabileceğiniz bir ürün. Sıfır almak istiyorum daha uygun olsun derseniz istanbulda oturanlar için ayrıca önerebileceğim mağzalara, gürkanbebe, ayhancocuk var umarım işinize yarayacak bir tavsiye paylaşmışımdır. Herkese bu süreçte bolca sabır diliyorum delirmemek elde değil çünkü😊❤️