Neslihann iremapo merhaba, böbreklerine hiç baktırdın mı bende de sağ tarafta taş ve büyüme var her ay kontrole gidiyorum fazla büyüme olursa stent takılıyor
ozanejla iremapo Bence en yakın bir zamanda urolojiye git😌 Bende aynı durumdan aylarca çektim ve mecburiyetten stent takıldım. Şuanda kırkımın çıkmasını bekliyorum stentlerin çıkarılması için. Allah yardımcın olsun😌
Kbrbrfn iremapo slm canım 31+2 yim benimde sağ böbreğimde 9mm büyüme vardı artmış olabilir çok rahatsız edici bir durum doktoruna gittiğinde ultrason ile baktır ihmale gelmez
iremapo 20 gün kadar önce ne ağrı ne başka birşey vardı son 5 6 gündür mahvoldum. Ultrasonla mı bakıldı acaba sana
Neslihann iremapo evet ultrasonla bakıldı bende ağrı yok çok şükür şuan hamilelik başlarında idrarda kan çıkmıştı da gitmiştim ürolojiye gitmen lazım ihmal etme bence
Kbrbrfn iremapo sağ yanıma yatmamaya çalışıyorum valla başka da elimden birşey gelmiyor ki yatamıyorum da zaten Allah şifa versin
bilges iremapo benımde sol tarafım aynı skntı ürolojıye gtmıstım idrar ve kültür yaptı bısey çıkmadı bıde ultrasonla böbrege baktı kum taş vs çok şükür çıkmadı ama agrıyor ordanda sırtıma gecıyor😒
gzbrtk iremapo bende 1.5 ay önce ölüyordum resmen agrısından üniverste aciline gittim tahlil sonrası idrar yolu enfeksiyonu olduğunu söyledi onun agrısıda böbreklere vurabiliyor ben öyle birşey görmedim ne hareket edebildim ne yatabildim 😩