Eceveannesi Damlapilatin ben özele gidiorum cnm.tinaztepe Hastanesi'ne Aylin Barboros buca kadın doğuma gitmiyorum devlet çok kalabalık kaç kişi aynı oadada sancı cekio ilki tepecikde oldu malesef bunu özelde Tınaztepe Hastanesinde yapicam inss
Asyamoms35 civcivimmm benim ikinci bu Aylin hanımda iyi ki var kendisi 🥰 şimdi 38. Hafta artık nasip olursa önümüzdeki hafta doğum yapıcaz 🙏🏻🙏🏻
Seymen1905 EsraU ya açıkçası özel gibi değil yani bi girdin mi bi günde zor çıkıyon yada bi günün komple hastanede ama işte eğitim araştrma hastanesi olduğu için tercih ettim ben odaları falan görmedim daha
Narin23 Yasminnduzgun merhaba canım Dr. İrem Hepyılmaz'a gidiyorum şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım çok tatlı güler yüzlü bir doktor ben cok memnunum tavsiye ederim😊
Ceylan35 Svgmomm vallahi ben peritonoloji de detayliya girdim iki kez Allah'ım bı doktor denk geldi o kadar rahatlattiki beni ben çok memnun kaldım belki de senin sansizligin ama ben soru sorunca net cevaplar alıyorum açıklama yapılıyor bana
Asyamoms35 aysegulefe suyu geldi evde 60 kere aradı doktoru ulaşamadı gece hastaneyi açamayız demişler sonrası başka hastane oldu çocuk susuz kaldığı İçin mecbur sezeryan oldu
aysegulefe Asyamoms35 bişey sorabilir miyim kuzeninizin gittiği doktorun adı neydi.ayni doktora denk gelmek istemem öğrenip söylerseniz çok sevinirim
civcivimmm Asyamoms35 maşşallahh ben daha yeni başladımm tüm tereddütlerime rağmen randevu aldım memnun kaldım bu cumartesi ikili test için gidicem bidaha inşallah bende sizin gibi ikinciyide görürüm kendisinde 🙈
Damlapilatin Asyamoms35 bu Aylin Buca anne çocuk Hastanesinde olan Aylin dimi devlet hastanesi Tınaztepe olan
Asyamoms35 Damlapilatin Aylin hanım pazartesi salı çarşamba Buca tıp ta perşembe cuma cımartesi Tınaztepe de ona göre gidin ben çok memnunum kendisine sonsuz güveniyorum mis gibi doğum yaptırdı inşallah bunda da öle olcak 🙏🏻
S4rife Burcindana hüseyin aytuğ avşar 5 haftaliktan beri oraya gidiyorum şuan 13+4 Ama can ata dan randevu aldim sizin hangisi