EzgiCan_ Osteocare kalsiyum ve magnezyum takviyesiymiş. Günlük kalsiyum ne kadar ve neyden alıyorsunuz? Osteocare kullanan var mı ya da gerekliliği yada zararı hakkında bilgisi olan?
AysaRuzgar EzgiCan_ ben ilk gebeliğimde sanırım son altı ay boyunca kullandım yanında krill yağı birde. Eczacım bile çok iyi takviyeler demişti. Şimdi tekrar hamileyim doktoruma söyledim tekrar onları kullanmayı düşünüyorum.
Akurt EzgiCan_ ben kullaniyorum canim her gun 1 tablet diş agrilarim icin vermisti doktor bi ara kullanmayi biraktim dis agrilarim artti simdi tekrar kullanıyorum bitince devam edicem ama sen doktoruna danismadan kullanma
2104 EzgiCan_ osteocare hamile olmadan öncede vücut ağrılarım için kullanıyodum ozamanlar cok farkına varmadım ağrılarımın geçtiğini şuan hamilelikte kasılmalarım ağrılarım daha cok ve diş eti kanamaları oluyor. Günlük süt yoğurt tüketiyorum ama bu vitaminide günlük 2 tane olarak kullanıyorum çok iyi geliyor. Kullanmadığım an fark ediyo vucudum.
EzgiCan_ Akurt benim ağrım yok ama verdi yine de kullan dedi bilemedim bende ara da kaldım yani kalsiyum fazlalalığı da iyi değil diyorlar
EzgiCan_ 2104 bir zararı var mı peki? yada kalsiyum fazlalalığı da olabilir mi benim şuan bir sıkıntım yok ama günaşırı kullan dedi doktorum
2104 EzgiCan_ canım hiç bilmiyorum. Benim şuanda hem bel ağrım hemde kasılmalarım çok fazla doktoruna danış istersen🙂
EzgiCan_ 2104 yani bende arada kaldım gerçekten kullan diyor doktorum ama aile Hekimi de zararlı bebeğe diyor 😂
EzgiCan_ alaluna kaç haftalıksınız az süt yoğurt mu yiyorsunuz ya da ağrınız var mı ? Neden veriyorlar diye merak ediyorum
alaluna EzgiCan_ EzgiCan_ özellikle sırt ağrılarım aylardır devam ediyor bunu söylemem üzerine verdi , bir de bebeğin kemik gelişimi için olabilir
gelin_34 Ben kullanıyorum yanında Demir ve duosvit balık yağı içeren bi vitamin var onu san kullanıyorum. Osteocare den çok memnun kaldım kalça ağrılarımı neredeyse bitirdi diyebilirim benim de doktorum önerdi her gün bir tane alıyorum