Bisenk47 Bende 12+4 üm arkadaşlar bugün cinsiyetini ögrendik çok belliydi zaten oglum olacak inşallah ❤️
Kubra67 Ogrtmn34 ilk 3 ay cok onemli ama bunu Allah bilir sen icini rahat tut Allahim sagsalim kucagina almayi nasip etsin
Zelihahut Ftrhn malesef daha haraketlerini hissedemedim :) gobegimde cok cikmadi daha ic karnim genis galiba :)
Ebrkrc Parpali_ Pendikte oturan anneler varmı acaba ? Varsa hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsunuz fiyat alan var mı doğum için
Nefesimmom Ebrkrc yakiniz bende pendikteyim medical park bahar ergene gidiyorum muane 200tl dogum 5.000 medipolde canan acar demir 70 tl muane 1.750dogum
Ebrkrc Pendikte oturan anneler varmı acaba ? Varsa hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsunuz fiyat alan var mı doğum için
Zelihahut Ebrkrc kartalda vera hastanesine gidiyorum ama pendikte yuzyil hastanesi iyi diye duymustum
Annnnneeesss Ebrkrc tatlım ben pendikteyim 15 haftalığım doğum 3 ağustos gbi duruyo yüzyıl gastanesi semavi kurt a gidiyorum şimdilik
Hicranermis Ebrkrc Bende 11+0 şuanda ❤️🤰 Pendikte oturuyorum yeni taşındım Avrupa yakasından Lütfi Kırdar dev has gidiyorum bir kez muayene oldum dr. mehmet Salim korucu ya ikili tarama için gidicem şimdi canım
iremgbs52 12 Haftalık Olduk Bizde Ama Mide Bulantım Devam Ediyo Kusmuyorum Sadece Midem Bulanıyo Ne Zaman Geçicek Bu Yaa Yemek Bile Yiyemiyorum😔😔