havvaace Parpali_ ben de aynı durumdayım hala kusmalarım devam ediyo en azından diyorum artık yatakdan kalkabiliyorum. 7 kilo vermişim. Yeni yeni yemek yemeye başladım
Aysenozturk007 SibelCengiz ben bi ara haftada iki kez gidiyordum düşük tehlikem vardı korkuyordum birşey olursa diye valla ama nette ultrosonla ilgili bi sıkıntı olmadıgı yazıyor ya
SibelCengiz Aysenozturk007 cok gecmis olsun insallah simdi iyisinizdir 🙏🏻 Bilmiyorum ki skinti olmadi surece oyleymis ...
Tstnptt Deniz41 hamilelikte yapılması gereken test olarak çıkıyo cnm çoğu yerde sağlıkocakları yapıyormuş
Mlkrsln Bizde 15+2’yiz 2 Ağustos kısmetse,kızlar benim ilk gebeliğim dr normal diyor ama ayıp olcak biraz kusura bakmayın WC’de peçeteye sildiğimde sarı lekemi akıntımı anlayamadım 😔geliyor enfeksiyon yok dedi dr ama ben yinede tedirginim yaşayan var mı?
Nur_3 Parpali_ 14+1 haftamdayım muhtemel doğum 13ağustos ❤️ cinsiyet öğrendim prensesim HİRA'm geliyot ❣️😘
cnnkmrc Sernaa Bizde 15+3 olduk kizimla banada ayni sanki yaz hic gelmicek temmuz agustos olmayacakmis gibi geliyor