Narin23 kubraersin50 merhabaa bende bugün tam 11 haftalık oldum. Aynı şeyi eşime bende diyorum sanki hiç hamile gibi değilim acaba bir sorun mu var gidip görmek istiyorum diye. Ama kontrol günümüze daha var 😊 Sağlıkla kucağımıza alırız insallah 🙏
kubraersin50 Narin23 merhaba canım 🌺 aynen öyle oluyor benim de bir kere acile gittim hatta bunun yüzünden 🥰 rabbım cümlemize hayırlısı ile kucağımıza almayı nasıp etsin❤️
[silindi] sumeyraaaaa Allah yardımcımız olsun inşallah sağlıkla alalım bebislerimizi kulaklarımıza cinsiyet belli oldu mu 😀😍
AyaYlmazYldrm Parpali_ bnde 11+0 oldum oglum agustos 27 de dogdu bu bebgimide o tarihte istiyorum tabi o zmaan kadar sabredip karnimda durursa 🤲😊
Annnnneeesss Ebrkrc tatlım ben pendikteyim 15 haftalığım doğum 3 ağustos gbi duruyo yüzyıl gastanesi semavi kurt a gidiyorum şimdilik
turkan_26 emeell bu ay sonu kontrolümüz var kısmet olursa öğreneceğiz 10+6 günlükken tahminim var dedi doktorum ama parti yapacağız diye söyletmedim 😂😊🙏🏻Artık bakalım ay sonu ne diyecek 😊siz öğrendiniz mi ?
Baharduran CANSSS588 inşallah herşey yolunda gider sağlıkla kucagimiza alırız bebisleri bakalım hangimizinki daha önce geliyo 😊