corekotuveannesi Sabah 5 te suyum geldi hala da geliyor. Burda çok kar var dozerle ambulansla geldik hastaneye😅 suyum çok geldiği için nst ye baktılar en fazla 80 lerde çıkıyor, sonra açıklığına baktılar 0 ağıllık 😬
Bellazarea corekotuveannesi Yürüyebiliyorsan hastaneyi turla, annemde 0 açıklıkla hastaneyi turlamış, 2 saatte doğurmuş😂 Çok kolay geçsin doğumun inşallah, darisi bizim basimiza hala bekliyoruz 39+2 🙏🏻💕
hunilimom corekotuveannesi bol bol gez çömel canım duşa girme imkanın varsa boyundan aşağıyı şu tut oda hem rahatlatır hemde açılma olur benimde suyum geldi suni almıştım korkma bol bol hareket et yatağın kenarlarından tutunup çömel 🤲
corekotuveannesi Bellazarea inşallah şu an için 1 cm olmuş açıklık bekliyorum kendi sancilarimla şimdilik öyle dedi doktor
corekotuveannesi Bellazarea yuruyebiliyorum da ebler odadan disari cikma dedi odanin icinde istedigin gibi dolanabilirsin dedi
Bellazarea corekotuveannesi Pozitif düşün, yatarak sancıyı karşılayamazsın zaten... bol bol yürü, girebiliyosan sıcak su tut beline ve çömel... Ama dediğim gibi pozitif düşün pozitif olsun 😍🙏🏻
corekotuveannesi Bellazarea pilates topunun üzerinde zipliyorum bol bol duşa girip çıkıyorum sancılarım 2 dk 1 e düştü açıklığıma bir daha bakılmadı simdilik
corekotuveannesi hunilimom çömelip kalkıyorum sancılarım bayağı sıklaştı şu an nstye bağlıyım bitince duşa gircm
Kbrckbln corekotuveannesi suni sancı vermeleri için açıklıgının en az 3 cm olması gerekıtor mutemelen sezeryan a alırlar 19 ay önce bende aynı sekılde oldum sezeryana aldılar
Kbrckbln corekotuveannesi inşallah rabbim hakkında hangi doğum hayırlısı ile onu nasip etsin ama suyunu kontrol edıyorlar degilmi bebeğin susuz kalma ihtimali cok yüksek dıkkt et allaha emanet ol arkadaşım rabbbim hayırlı doğum nasip etsin
corekotuveannesi Hanımlar gece 01.08. De ipektosumu kucağımiza aldık çok şükür. Malum uzun ve zorlu bir süreç oldu. En kısa zamanda doğum hikayemi yazarım. Güzel dualarınız için çok teşekkür ediyorum. Allah hepinizin yardımcısı olsun inşallah