asyaa15 28+0 mrb kızlar. Karnımda geceleri hafif sancı oluyor cok degil bi dk falan geciyor snra. Erken dogumdan cok korkuyorum özellkle burda cok okumaya başladım 26 27 28 29 30. Haftalarda dogan bebişleri Rabbim şifa versn. Tedirginim. Sizler nasılınız.
mavera asyaa15 benim de zaman zaman oluyor ağrım 28 haftalığım Rabbim vaktinde sağlıkla nasip etsin canım şu an hastayım bir de öksürdükçe kasıklarıma ağrı giriyor 😞
Deletedmom127 asyaa15 ay bende çok korkuyorum... Haklısın şu sıralar çok yazıyo erken doğum yapanlar.
Mom46 asyaa15 Bnde 25 haftalığım şu iki gündür inceden giren bir sancı kasık ve vajina ağrısıyla bendede oluyor Bnde çok korkuyorum ya😕😕birde sırt ağrım olunca daha çok tedirgin oluyorum 🧐🧐
asyaa15 mavera walla yürümeye falan çekiniyorum hafif böle sıvı gibi bsey geliyor hani akıntı gibide . Kokusuz. Bilemiyorumki. Allahım zamanında gelsin inşallah miniklerimiz
asyaa15 Deletedmom127 walla etkileniyorum o yüzdeb her bi agrıda sızıda bseyde acaba diyorum nolacakki böle böle
asyaa15 Islim123 gece bel agrım oluyor sabah a karsıda kasıklarmda cok az sancı. Ama öle uzun degil az oluyor geciyor
Nur-11 Rahim bağları gerginleştigi için oluyor o agrılar bende de vardı çünkü doktoru kac kez rahatsız etmiştim o agrılar yüzünden 😂
Mom46 asyaa15 vallaha insanın aklına herşey geliyor bebek büyüdüğü için felan diye düşünmeye çalışıyorum erken doğum korkusuna kapılmak istemiyorum bu hafta randevum var doktorum ne diyecek acaba🤷🏻♀️
Nur-11 asyaa15 ben 36+4üm suan cok fena bi Ağrı var o agrılar hiç gibi geliyor suan geceden beri sadece 2 saat uyudum Ağrı uyutmadı bile geçmezse bakalım giderim heralde doktora
Selinglr asyaa15 27 +2 olduk benımde bazen karnım da kasıyo kendını inşallah şu haftaları bı atlatsak 💖
Dilsah Eymeninannesiii sizinle ayni haftadayiz bende sanci degilde bebeyim kendini sertlestiriyo ozelikle yatimda oluyo bu sertlik sancimi oluyo hic bi bilgim yok