Masal-90 ipekcim tetanoz çok kolay bulasabilen bir mikrop... acil ve steril olmayan bir yerde dogum yaparsanız kapabilirsiniz. Bebek ve sizin için riskli. Ben iki doz yaptırdım bir sorun olmadi ama doktorunuza da danışabilirsiniz. Ben grip aşısı da oldum onun da bir zararını görmedim.
KSennur Merhabalar, ben ilk doz tetanoz aşısını yaptırdım. Bu haftada 2.dozu yaptıracağım. Doktorum tavsiye etti, aile hekiminde yaptırdım. Benden 4 hafta önde olan arkadaşımda aynı zamanlarda yaptırmıştı, hatta doktoruma sormam için o beni uyardı.
ipekcim mavera sadece iki doz mu var. Aile hekimi bana seni 19.haftadan sonra her ay çağırırız yapmak icin dedi
mervekrkkc ipekcim ben 2 doz tetenozda oldum doktorum yenodogan tetenozu diye borsey var riskr atmayin dedi yaptirdik saglik ocaginda
MerveKeskiner Bende ilk dozu geçen salı yaptırdım 4 gün boyunca agrısından sızısından isimde zorlandım agrıcak demişdı hemşire ama bu derece beklemiyordum diyer dozlarda aynımı olur
EzgiCan_ ipekcim aile hekimliğinde yapıyorlar. 20. Haftada ilk doz oldum 1 ay sonra ikinci doz için çağırdılar. Bence sende git ol önemli birşey. Ayrıca ben doktoruma kendim sordum tetanoz olmalımıyım diye olabilirsin dedi.
ipekcim EzgiCan_ eve aile hekimi soyledi 19.haftadan sonra çağıracağız diye ama doktorum bir sey demedi ondan merak ettim. Ve igneden cok korkuyorum 😔
AyaYlmazYldrm ipekcim bn yaptirdim hepsini sonucta saglik bakanligi oanyli zararli olsa yapilmaz oglumunda tum asilarini yaptirdim asi onmli onmli olmasa neden o kadar masrafa girilsin maloyetli birsey neticede nacizane fikrim asilar yapilmali