👍iri bebek , kanala girmemiş bebek, göbeği düşmemiş olanlara ithafen👍
Doktoruma 21/03/2017 düzensiz sancı ile gittim tabi oğlum kanala hiç inmedi ve çatı muayenesinde çok yukarıdaydı göbeğim hiç düşmedi benim . Nstde sancı çıktı. Açılma hiç yoktu. Doktorum kordonun bebeği yukarı çektiğini söyledi . Sonunu sezaryen olarak görüyorum dedi . Bende hep normal Doğum istiyordum bebeğime 3700 dedi doktorum iri bebek dedi. Doğurmasına doğurursun ama zaiyat verebilir dedi. Yine içimden inanmak istemedim sezeryanı kabul etmedim ve o gün eve döndük . Akşam 10 olduğunda 5 dakikada bir sancım başlamıştı çok geçmeden kanamam oldu mukus tıkacından fazlaydı tabi. Apar topar hastaneye geçtik. 1 cm açıklığım vardı ama 5 dakikada bir için az gibiydi hastanede kalmadık eve döndük suyum da gelmedi ayrıca sabah 8e kadar 5 dakikada bir düzenli sancı çektim 10 saat boyunca . Uyumadık o gece. Hastaneye geldik 2 cm açılmam olduğunu söyleyince anladım ki her şey zor olacaktı benim için 😿 bebeğim Kanala İnmemiş ve çok yukarıdaydı. Doktorum ben sonunu hala sezeryan görüyorum diyince hemen sezeryane alındım belden uyuşarak tabi 11 saat çektiğim sancı ile kaldım (bir Umut işte) . 9:58 22/03/2018 tarihinde yağızımı öptüm kokladım mis gibi sıcacıktı 😍 gerçekten de 3700 gram doğdu bebeğim. Doktoruma güvenmekle iyi yaptığımı anladım çünkü çok zorlayabilirdik oğlumu . Şükürler olsun ki şimdi sütümüzü çoğaltmaya çalışıyoruz . Allah hepinize kolay doğumlar versin inşallah . Tabiki hala normal Doğumdan yanayım 🙏🏻 Ama lütfen doktorunuza güvenin 🙏🏻