Gamzee00 Mehtapakgl ben şuan hamileyimde hamile kalmadan önce kullanmıştım bende bi faydası olmadı ayriyetten adetimi geciktirdi o ay dengemi bozmuştu
Mehtapakgl Gamzee00 ya işte herkes bir şeyler tavsiye ediyor tamamen iyi niyet. Kadın kadını anlıyor. Ama işte buda bir ihtimal olumsuz etkilemesi. Peki diğer ay düzeldi mi?
Ecmelbeyza Msltms adet düzenimi bozdu diyenlerde var yaa 😓bilemedim ama kullanıyorum hunharca 😅para verdik zehir olsa içcez
Gamzee00 Mehtapakgl zaten o ay içtim adetim geçti adet oldum diğer ay içmedim o ay normal gününde geldi dediğin gibi herkese etkisi farklı
ipeak Mehtapakgl ben geç kullanmaya başladım bi ara bıraktım ovülasyonlada takip ediyorum hala yumurtlama göremedim döngünün 28. günü beklemedeyim
Tgcycl Mehtapakgl benim 9. Gün daha bakalım henüz bir şey yok akışına bıraktım clife yicektim dört beş gün yedim bıraktım
A_C_04 Mehtapakgl Bn kullanacaktım aldım hatta adetime 4 gün kala hamile olduğumu öğrendim. Şimdi adetimin gecikmesini bekliyorum bu macunlarda bi ablama yollayacam inşallah
Mehtapakgl Gizemnaz_ inşallah rabbim nasip eder. Eğer olursa buraya olumlu ya da olumsuz geri dönüş yapabilir mısın? Ben ara sıra posta yazar yukarıda görürsün...
Gizemnaz_ Tamam canim yazarim gecen ay kullandim fayda etmemisti yuruyus yapamadim bu sefer yuruyuste var sogan kurude yapicam i sallh olur
Busimss Mehtapakgl ben Ağustos , Eylül ayında kullanmıştım çok şükür Ekim de gebe haberimi aldım. Sizlerde yakın zamanda güzel haberleri alın insallah.
Busimss Gizemnaz_ yürüyüş nadir de olsa yaptım evet. Günde 2 litre su tükettim. Adetin 1.günü başladım yumurtlamama kadar kullandım. Herkesin yumurtlama günü değişebilir o yüzden onu sen yumurtlamana göre ayarlamalısın