Esrazeynepsare 19+5günlüğüz ayrıntılıya girdiğimde doktor hayırlı olsun kızınız okuyor dedi direk. Bir oğlum var kızım olsun çok isterim ama yanılma olabilir mi diye de tedirginim sizce?
Bottesini Esrazeynepsare bana o haftalarda bakıp çocuk kız dediler bir dahaki detaylı ultrasonda organlarını saydıkları erkek dedi çok şaşırmıştık.
Sirius223 Esrazeynepsare ilk ayrintiliya 16 haftada girdik kiz dedi. 22 de tekrar gittim kiz dedi. Bende cevremi inandiramiyorum kiz olduğuna. Karnin top gibi kesin erkek deyip duruyorlar.
Sibelilhami Esrazeynepsare bende 24. Haftada girmiştim detaylı ultrasyona ilk haftalar erkek dediler detaylıda doktor büyük ihtimalle kız dedi şimdi çok karıştı kafam bir şey de alamıyorum bakalım nasıl olacak 😊😊
Esrazeynepsare Sirius223 aynen ya bnede mutlulukla inanamıyorum bir türlü ama ben başından beri hep kız hissediyordum
Esrazeynepsare Deleted5544 hımm az Bi oran aslında bide doktor hiç tereddüt etmeden direk net konuştu
Portredekitirtil Esrazeynepsare canım damarlarına kadar inceliyorlar ayrıntılıda. Banada erkek demişti. Net mi emin misiniz diye sormuştum. Net olmasa söylemem ben annesi demişti. Ve sonuç erkekti. Onların öyle ihtimal gibi bir durumları yok net neyse onu söylerler..
Prenses001 Esrazeynepsare bizde kızımıza Zeynep Sare koyacağız inşallah 😊 ben 18+3 'üm siz kaçıncı haftadasınız ?
Prenses001 Esrazeynepsare yok canım ya malesef hissedemiyorum çok canım sıkılıyor bu duruma birde ilk hamileliğim değil burada ilk olanlar bile 16 da hissettim yazıyor. Sen hissedebiliyor musun
Senarslanceliktas 17 haftalık olduk ayrıntılıya 21 de mi giriliyor acaba doktorum 21 22 dedi inşallah bi sıkıntı çıkmaz çok korkuyorum
Sibelsabri İlk 13 haftalık Ken büyük ihtimal erkek dedi doktorum sonra dogum ücretlerinin pahalı olması nedeniyle hastanemiz i degiştirdik 16 haftalık Ken gittiğim doktor kız dedi ayrıntılıya 21 haftada girdim yine kız dediler bakalım 😊
Esrazeynepsare Prenses001 yok canım ben arada Bi kıpırtı oluyor gibi ama net hissedemedim. Benimde 2.olacak ama bunda dhaa geç hissedeceğim galiba