Doğuma dair hiçbir belirtimin olmamasıyla taninirim bu forumda bence. Denemediğim yol kalmadı papatya çayı ahududu çayı tarçınlı su pilates sıcak duşlar kendimce yapmaya çalıştığım perine masajı...
Hikayeme gelirsek normal doğum istedim hep. Ama rahim ağzının çok yukarda olması ve açıklık olmaması en büyük engeldi. Cumartesii günü son gunumdu. Randevumu almıştım eğer hiçbir belirti olmazsa suni sanciyi reddedip sezeryan olcaktim cuma günü birden telefonla konuşurken akıntım oldu önemsemedim hep oluyo diye lavobaya bi gittim akıntının etrafı su sonra anneme eşime haber verdim hepsi panik oldu ben evde biraz beklerim diyodum ne mümkün herkes apar topar beni hastaneye goturme derdine düştü. Muayene oldum hala rahim ağzı yukarda hala açıklık yok ama suyum geldiği için suniyi kabul ettim ama suni sanci normal hayatımdaki halimden farklı binhale sokmadı beni herkes çok şaşkındı 4 saat suni sancı aldım gülüp eğlenip can sıkıntısından ona buna satasiyodum beni tek rahatsız eden saat başı yapılan çatı muayenesi. Çünkü rahim agzim yukarda olduğundan fazlasıyla zorladılar muayenede 4 saat sonunda herkes pes etti sezeryana karar verildi ama yemek yemiştim sabaha kaldı o gece kendi sancım 100 perde çıktı nts de ama hala hiç bişey hissetmiyodum ve ebe tecrubelerine dayanarak normal olmicak bu dedi hiç açılma falan yok dediartik karar vermiştik sabah 7.45 gibi girdim spinal oldum 08.02.2020 saat 08.02 ağlayarak çıktı içimden benim kızım. Hiç bişey hissedemedim o an cekistirmeler falan hepsi doğru ama acı yok. Bebeğimi yoğun bakıma aldılar ağır bir grip geçirmiştim 1.5 ay kadar falan sürdü derinden nefes aliyomus ta aksam 9 da bana verdiler. Narkozun etkisi geçince ok adar çok ağrım olduki anlatılmaz yaşanır kızım yanımda olsaydida bakamazdim gözümü açamadım yalvardım herkese kurtarın beni diye resmen adet sancisinin 10 katı kadar bı agri bacaklarimdaki hissizlik geçince tuvalete gittim lop lop pihtilar düştü o zaman rahatladim 6 saat çektim ilk yürüyüş korkutmak istemem ama zor baya zor sonra hep yürümeye çalıştım ve sezeryan korsesi aldırdım teyzem arayıp söyledi Allah razı olsun ondan göbeği sıkı tuttuğu için yürürken büyük rahatlık şimdi evimizdeyiz kızım koynumda uyuyo ama hala yarım saat oturursam tekrar ayağa kalkmam çok zor oluyo iyiki annem yanı mda yoksa basedemezdim bir kaç güne toplarlarim inşallah kusura bakmayın çok uzun oldu ama insan her ayrıntıyı yazmak istiyo sormak istediğiniz bişey olursa cevaplarım 🥰🥰🥰