EsraCilgin Merhaba kızlar ikinci sezeryan doğumlarınız nasıl geçti. 18 aylık kızım var 17 haftalık ta hamileyim. Dikişlerim çok şişti. Ve doktorda bebeğin eşinin aşağıda olduğunu söyledi ikinci sezeryan çokmu zor geçiyor ☹️☹️
hohomoromu EsraCilgin benim için tam tersi 2. Daha kolaydu ve daha kolay atlattm biliyorsnz neyle karşılasacgınızı neler yasıyacagınızı hiç korkmayın 2. Sezeryan oldugu için ekstrra farklı bi durum olmuyor
Eminapasali Genelde daha acılı geçtiğini duydum ama ne olursa olsun hiç korkma zaten yaşamış birisin ☺️
EsraCilgin Eminapasali ilkinde hiç öyle yatmadım çok kolaydı. 3. Gün her işimi yaptım allah veriyor kolaylık. Ama bu çok zor geciyo daha şimdiden ☹️☹️
Asel04 1.5 sene önce 3sezryanimi oldum.pazartesi gunu de 4.sezeryanimi olucam aynı yerden kesi yapılıyor bebegimin eşi aşağıdaydı zamanla yukarı çıktı saglikla gelsin bebeğiniz
EsraCilgin Asel04 çok teşekkür ederim allah yardımcımız, olsun hepimizin sağsağlim kucağınıza alın inşallah
Deryabs Ayy benımde az bir surem kaldı doguma :( sezeryan olucam bende .. banada bılgı verın güzel anneler spınal olmayı dusunuyorum ben .. fıkırlerı olanlar lutfen yorum yapsın
Bottesini Deryabs spinal çok rahat belinden bir iğne yapıyor hissetmiyorsun bile sonra kısa sürede bebeğin geliyor kucağına.spinal oldum ben ama uyuşmadım bu durumda genel anestezi de verdiler bana.
Bottesini İlk Doğumla aradan 6 yıl geçti ben de merak ediyorum kesi aynı yerden mi?acısı özgün yürüdükçe hafifliyor kafayı ona takmadım ama uykusuz günler bekliyor olması düşündürücü😌